Home

Започват ли крипто китовете да консолидират Биткойн?

02.10.2019 11:00 2мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Започват ли крипто китовете да консолидират Биткойн?

Наскоро Whale Alerts съобщиха за голям трансфер на Биткойн (BTC), като близо 6 000 BTC бяха преместени. Тези активи са оценени на около $49,4 милиона към момента на публикуване на статията.

Биткойн започна възходящо движение и изглежда, че големите играчи също местят средставата си на заден план.

Според данните на crypto.com и двата адреса са неизвестни, но този на получателя никога не е регистрирал транзакция преди. Изпращащият адрес по-рано е държал 6,349 BTC, но изглежда, че активите са разделени между два портфейла. Цялата транзакция е струвала само 64 цента.

Въпреки че трансферът вероятно няма да окаже влияние върху останалата част от пазара, винаги е интересно да се отбележат големи трансфери по време на бичи движения на пазарите. Тези „консолидации на портфейла“ и прехвърлянето на големи суми към нови адреси изглежда се увеличават по време на значително движение на биткойн.

Биткойн бавно се възстановява

В момента Биткойн се възстановява от значителен двуцифрен спад, на който станахме свидетели само ден след пускането на Bakkt. Цената в момента се движи в диапазона $8300-$8400. Флагманската криптовалута преди няколко дни спадна под $7800, което доведе до истерия в голяма част от пазара, но оттогава се възстанови и остана над нивото на подкрепа.

Може ли това да е началото на възстановяване обратно на $10 000? Предвид колко травматизиращ е двуцифрения спад, това може да отнеме известно време. Някои анализатори обаче очертават биткойн в масивен бичи триъгълник, който се простира до средата на 2020 г.

Това може би ни дава поне бегла представа за това накъде се насочва водещата криптовалута. Така че в краткосрочен план можем да очакваме все повече китове, консолидиращи биткойн на заден план, в очакване на точния момент за продажба.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Биткойн Новини

Биткойн падна под $60,000 – ето каква може да е причината

Биткойн, водещата криптовалута, не успя да удържи нивото на подкрепа от $60,000 и отбеляза спад.

10.10.2024 21:25 1мин. четене Kosta Gushterov

Mt. Gox удължи графика за възстановяване на средствата

Mt. Gox наскоро обяви, че е получила съдебно одобрение за удължаване на погасителните си планове, което доведе до рязко повишаване на пазарното доверие.

10.10.2024 19:30 1мин. четене Alexander Zdravkov

Биткойн: Какво трябва да се случи, за да скочи цената до нов рекорд

След силното първо тримесечие, в което BTC почти достигна $74,000, оптимизмът на инвеститорите отслабна, тъй като криптовалутата непрекъснато поевтинява. Въпреки това навлизането в исторически благоприятно тримесечие поддържа надеждите живи.

10.10.2024 17:00 1мин. четене Alexander Zdravkov

Собствеността на криптовалути расте сред инвеститорите на дребно в световен мащаб

Притежанието на криптовалути на дребно е нараснало значително от 2020 г. насам, според доклад на Съвета на Международната организация на комисиите по ценни книжа (IOSCO).

10.10.2024 16:00 2мин. четене Kosta Gushterov

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.