Home

Крипто стартъп награждава лоялни клиенти при зареждане на гориво

28.09.2019 20:00 1мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Крипто стартъп награждава лоялни клиенти при зареждане на гориво

Австралийският стартъп "Incent" планира да предложи 20% отплащане в своя INCNT токен като награда за покупки на гориво в бензиностанциите United Petrol за ограничен период от време.

Incent обявиха в прессъобщение, публикувано на 26-ти септември, че участниците ще трябва да се регистрират на тяхната платформа и да синхронизират своите банкови сметки, за да получат монетите. Фирмата също така твърди, че въпросната криптовалута е “първата криптовалута в Австралия, която ще се използва за всички покупки в бензиностанциите на United Petrol.”

Заместител на традиционните програми за лоялни клиенти

United Petrol притежава над 450 станции в Австралия. Съгласно прессъобението, предимството на новата блокчейн система пред класическата е, че тези монети не могат да бъдат обезценявани от компанията и че няма пластмасови карти. Изпълнителният директор на Incent, Роб Уилсън, поясни:

“Да даваш на потребителите нещо с реална стойност, а не точки, които могат да изтекат или да бъдат заменени само при строги условия, е това, което различава Incent от останалите. След като потребителят синхронизира банковата си сметка, наградите се издават автоматично. […] Потребителите могат буквално да спестят, докато харчат, безпроблемно.”

И накрая, авторът на прессъобщението сподели, че всеки клиент, който се е регистрирал за услугата и е синхронизирал своята банкова сметка, автоматично ще получи 20% от цената на горивото в своята сметка в Incent, под формата на дигитални токени.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Други Новини

Корелацията между криптовалутите и фондовия пазар достигна своя връх – Coinbase

Неотдавнашен доклад на Coinbase разкрива, че през септември корелацията между криптовалутите и фондовите пазари е достигнала исторически връх и е достигнала 50%.

28.09.2024 21:00 2мин. четене Kosta Gushterov

Боливия регистрира скок на крипто транзакциите

В неотдавнашен доклад на Централната банка на Боливия (BCB) се подчертава значителното увеличение на транзакциите с виртуални активи в Боливия след решението на страната да отмени забраната си за Биткойн през юни.

28.09.2024 20:30 2мин. четене Kosta Gushterov

Етериум ETF бележат значителен ръст, тъй като институциите компенсират разпродажбите на китовете

След известен период на вяла активност спот Етериум ETF-ите регистрираха нов импулс, който до голяма степен се дължи на повишената ликвидност след неотдавнашното намаляване на лихвите от страна на Федералния резерв.

28.09.2024 19:30 1мин. четене Kosta Gushterov

Ethena (ENA) се покачва на фона на стартирането на нова стабилна монета и ключови партньорства

Цената на родния токен на Ethena (ENA) скочи с над 45% тази седмица след стартирането на няколко нови предлагания.

28.09.2024 19:00 1мин. четене Kosta Gushterov

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.