Home

Биткойн едва ли пак ще падне под $ 9,200

20.09.2019 16:47 2мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Биткойн едва ли пак ще падне под $ 9,200

Биткойн преживя изключителни 48 часа.

В сряда вечер / четвъртък сутринта цената на BTC падна с близо 600 долара от нищото, сваляйки криптовалутата до $ 9,600 от $ 10,150.

 

Много търговци веднага видяха това като знак, че BTC ще се срине, тъй като изглеждаше възможно след това да има пробив на дългосрочния низходящ триъгълник в посока надолу.

 

Също толкова бързо, колкото падна, флагманската криптовалута се изстреля обратно над $ 10,000. В четвъртък криптовалутата се върна над ключовата подкрепа, като достигна 10,300 долара,успявайки да възстанови всички загуби.

 

Това ценово движение обърка много търговци, които не разбират какво точно означава тази странна борба с нестабилността за притежателите на Биткойн

 

Според популярен анализатор, BTC определено е в бича тенденция и едва ли ще пада още много, дори и мечките да успеят да поемат контрол.

 

Според анализа на множеството на Майер (MM) от “CryptoKea”, дефиниран чрез поставяне на текущата цена на BTC над 200-дневната му средна стойност – в “най-лошия случай“ BTC ще падне най-много до 9,200 долара през следващите няколко дни.

 

В обширна публикация в Twitter, която оценяваше историческите ценови действия и тенденции, анализаторът отбеляза че е стигнал до това заключение, като наслагва ценовите действия на Биткойн преди халвинга на 2016 г. на текущата графика, използвайки MM за определяне на ценовите граници.

 

Неговият модел показва, че е твърде вероятно вече да сме ударили дъното на този цикъл. CryptoKea призна, че това не е изрична прогноза за цената, но използването на исторически анализ за определяне на тенденциите на Биткойн се оказа много полезно в миналото.

 

CryptoKea не е единственият посочил колко значително е това дъно, отчетено около $ 9,000. 

 

Наскоро изтъкнатият търговец Джош Рейджър отбеляза, че подкрепата от $ 9,400 е от ключово значение, тъй като BTC успя да отскочи от нея поне три пъти.

 

Фактът, че Биткойн не падна толкова е ясен знак, че биковете продължават да контролират цената, независимо от критиците които твърдят, че криптовалутата се е запътила към $ 8,000.

 

Уили Ву, партньор в “Adaptive Capital” и изтъкнат блокчейн анализатор, също остана с възходяща нагласа. 

 

В канала на търговеца Тоун Вейс, Ву обясни, че все още твърди, че Биткойн е във фаза на “разширяване” – което често се наблюдава на бичите пазари. 

 

Ву продължи да изтъква, че “Реализираната цена” – показател, който ефективно дава представа колко пазарът плаща за всеки Биткойн токен в момента, изглежда както при ранните етапи на предишния бичи пазар.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Биткойн Новини

Американските Биткойн ETF-и отбелязаха ръст от $494 милиона в шестдневна серия от постъпления

На 27 септември американските спот Биткойн ETF регистрираха нетни входящи потоци на обща стойност $494.27 милиона, като продължиха положителната тенденция, започнала на 19 септември.

28.09.2024 20:00 2мин. четене Kosta Gushterov

Притежанията на BlackRock в Биткойн (BTC) достигат до $23.6 милиарда

BlackRock продължава да разширява портфейла си от Биткойн, като към петък, 27 септември, той достигна 363,626 BTC.

28.09.2024 18:00 2мин. четене Kosta Gushterov

Следващите няколко дни може да са решаващи за Биткойн – ето какво да следим

Биткойн демонстрира нова инерция, като за първи път от пет седмици насам проби за кратко над $66,000, като към момента на писане на статията се задържа над $65,500.

28.09.2024 14:00 1мин. четене Kosta Gushterov

Китай може да е ключа към следващия скок за Биткойн

През последните осем години цената на Биткойн демонстрира постоянна положителна корелация с баланса на Китайската народна банка (PBOC).

28.09.2024 8:40 1мин. четене Alexander Zdravkov

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.