НАЧАЛО Блокчейн

“Malta A.I. & Blockchain Summit” търси да оформи бъдещето

28.08.2019 21:00 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
“Malta A.I. & Blockchain Summit” търси да оформи бъдещето

Ноемврийското шоу очаква да разбие рекордите за посещаемост с над 10,000 делегати.

Malta A.I. & Blockchain Summit” си осигури мястото в световния технологичен календар като водеща платформа за компаниите да се срещнат с общността и да участват в дебати. 


Повече от 14,000 представители, инвеститори, доставчици на всевъзможни услуги и други се събраха, създадоха нови партньорства и сключиха изгодни бизнес сделки.


SiGMA Group обяви, че зимното издание на Malta A.I. & Blockchain Summit ще се проведе от 7-ми до 8-ми ноември 2019 г. в конферентен център InterContinental Arena, “St Julian’s”, Малта, отбелязвайки второто събитие през 2019 г. за успешното изложение.


След разпродаденото шоу на AIBC в Hilton Малта през май тази година, ноемврийското издание на Malta A.I. & Blockchain Summit очаква повече от 10,000 участници, 400 спонсори и изложители, 1,500 инвеститори и 200 висококлалифицирани лектори, идващи от над 80 страни в световен мащаб.



За пореден път, най-интересните дейности за делегатите се очакват да бъдат в конферентната зала, като ще има завръщащи се оратори от миналите издания на събитието през 2018 г. и през май 2019 г. 


Някои от вълнуващите VIP оратори, които се завръщат от майското събитие включват Бен Гьорцел, Брок Пиърс, Тоун Вайс, Роджър Вер, Ноел Шарки и много други.


Организаторите работят и с правителството на Малта, за да подчертаят възможностите на Блокчейн острова за бизнеса в секторите на криптовалутите, блокчейн, изкуствен интелект и нововъзникващите технологии.


Както при предишните срещи на върха на AIBC, се очаква събитието да служи като платформа за правителството да поднови ангажимента си за бъдещето на тези сектори в Малта, като е възможно да се обявят допълнително законодателство и регулация за A.I.



Ползите са многобройни както за участниците, така и изложителите, като всяка секунда се правят връзки и сделки. Работните срещи (workshops) ще бъдат бонуси към дискусията, която ще се води от присъстващите. В допълнение към нови възможности за бизнес, “A.I. Start up Village” ще даде шанс на нови интересни компании да спечелят подкрепа и сигурни инвестиции.


Битката при A.I. стартъпите ще се завърне, за да даде възможност на нова селекция от конкуренти да спечелят парична награда. Допълнително това има престижната церемония за награждаване в началото и парти за затваряне на събитието след като приключи цялата работа.


Сега напълно утвърден като основен момент в блокчейн календара, Malta А.I. & Blockchain. Срещата на върха е огромно събитие за този перспективен нововъзникващ технологичен сектор.

От Malta A.I. & Blockchain Summit ни предоставиха код за отстъпка за нашите читатели. За да се възползвате от нея, изберете “DELEGATE” на типа билет тук: https://maltablockchainsummit.com/register/

Код за отстъпка: AIBC25CDB



Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Блокчейн Новини

Блокчейн следователи започват да използват AI, за да разкриват случаи на пране на пари

През 2019 г. Elliptic, компания за блокчейн анализи, си сътрудничи с MIT-IBM Watson AI Lab, за да публикува проучване, демонстриращо обучението на модел за машинно обучение за откриване на Биткойн транзакции, свързани с незаконни дейности, като например схеми за откуп или даркнет пазари.

03.05.2024 2:30 1 мин. четене

Близо 500 финтех сделки само през първото тримесечие на 2024 година

През първото тримесечие на 2024 г. финтех индустрията стана свидетел на близо 500 транзакции за финансиране и сливания и придобивания, с особен акцент върху застрахователните технологии, крипто и блокчейн секторите, според данни, събрани от Royal Park Partners (RPP).

02.05.2024 9:00 1 мин. четене

Google Cloud обяви партньорство с крипто проекта Sui

Google Cloud обединява сили с блокчейн проекта Sui (SUI), за да развие по-достъпен, сигурен и интелигентен Web3.

02.05.2024 4:00 1 мин. четене

Solana: Сериозен ръст на активността на MEV ботовете

През последните месеци се наблюдава значително увеличение на активността в мрежата Solana (SOL), което може да се дължи отчасти на нарастващия интерес към меме токените.

01.05.2024 5:30 1 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.