Home

Ще стигне ли цената на Биткойн 25,000 долара?

28.08.2019 10:00 2мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Ще стигне ли цената на Биткойн 25,000 долара?

Телевизионният водещ и финансов експерт Макс Кайзер не се умори да напомня на крипто общността, че Биткойн се насочва направо към Луната.

В скорошна  Twitter публикация, Кайзер твърди, че влошаващите се икономически перспективи ще създадат перфектна буря за флагманската криптовалута.


По-специално, Кайзер акцентира нарастващите политически и икономически сътресения между Федералния резерв(FED) и Белия дом:


…централните банки в света и Белият дом са идеалните предпоставки за Биткойн до $ 25,000 долара. Математически задвижваната, битово приложена, математически управлявана, оправя както политическия, така и паричния хаос.


Президентът Доналд Тръмп наскоро ескалира атаките си срещу шефа на резерва Джером Пауъл, като го нарече “по-голям враг на САЩ от Китай.”


С помощта на тази агресивна реторика Тръмп притиска Пауъл да организира намаляване на лихвените проценти, което ще стимулира икономиката. Остава да разберем обаче дали ще се реализират исканията на президента.


Петър Буквар, CIO на Bleakely advisroy group, заяви следното пред CNN:


FED няма лек за това, което ни мъчи, точно както [Европейската централна банка] и [Банката на Япония] нямат 

Биткойн e в странична търговия от доста време, като поне се държи над нивото от 10,000 долара. Кайзер вярва, че това може би е битка между биковете и мечките.

Според изпълнителния директор на DeVere Group Найджъл Грийн, Биткойн може би вече е достигнал ново дъно на $ 10,000 въз основа на годишните си ценови показатели. Той е категоричен, че многобройните геополитически проблеми ще тласнат цената на BTC до 15,000 долара.


Според PlanB, пазарът може да отчете стабилни печалби тази година.

В Twitter, той обясни как старта на последните три основни бичи пазара при Биткойн се случват, когато трудността на минното дело достигне дъното си.

Цената на Биткойн намалява значително всеки път, когато трудността достигне все по-висок период и продължават да спадат, докато голям процент миньори не станат рентабилни.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Биткойн Новини

Водеща финансова институция в Германия навлезе в крипто сектора

Commerzbank, една от водещите финансови институции в Германия, официално навлезе на пазара на криптовалути, като вече предлага попечителски услуги и търговия, след като години наред наблюдаваше отблизо сектора.

19.09.2024 17:00 2мин. четене Kosta Gushterov

Биткойн скочи до $63,000, след като Фед намали лихвите за пръв път от 4 години насам

За първи път от 4 години насам Федералният резерв намали лихвените проценти, което доведе до ръст в цените на криптовалутите.

19.09.2024 15:35 1мин. четене Alexander Zdravkov

Доналд Тръмп направи първата си поръчка с Биткойн в заведение в Ню Йорк

Доналд Тръмп, кандидатът за президент на Републиканската партия, се прочу с това, че стана първият бивш президент на САЩ, извършил транзакция с водещата криптовалута.

19.09.2024 12:30 1мин. четене Alexander Zdravkov

Робърт Кийосаки: Цената на Биткойн ще се повиши след намаляването на лихвените проценти

Известният автор на книгата *Богат татко, беден татко* Робърт Кийосаки смята, че Биткойн е на прага на голямо увеличение на цената след решението на Федералния резерв да намали лихвените проценти.

19.09.2024 11:30 2мин. четене Kosta Gushterov

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.