Home

Най-големият Биткойн портфейл ще интегрира системата за плащания на BitPay

26.08.2019 20:20 2мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Най-големият Биткойн портфейл ще интегрира системата за плащания на BitPay

Blockchain обяви партньорство с най-големия Биткойн процесор, BitPay, като първият ще интегрира платежната архитектура на втория в портфейла си.

Биткойн портфейла и блокчейн изследователя Blockchain обяви партньорство с най-големия BTC платежен процесор, BitPay.

Според блог публикация, Blockchain ще интегрира платежната система на BitPay в услугата си за портфейл. Това партньорство ще позволи на потребителите да плащат на търговците онлайн или чрез мобилен телефон.

BitPay обработва приблизително 1 милиард долара само в Биткойн всяка година за предприятия и отделни клиенти, и над 2,8 милиарда долара в други криптовалути за институционални клиенти от 2011 г.

Фирмата изгради екосистема от търговци, които приемат плащанията им – включително Amazon, Delta и Hotels.com – тъй като като платежният процесор предлага възможност за разплащане във фиатни валути и предоставя фактури.

По същия начин, Blockchain често се счита за един от най-големите доставчици на портфейли в света с приблизително 38 милиона потребители, от които повече от половината са разположени извън САЩ.

Освен това, потребителите на портфейла на фирмата представляват приблизително една четвърт от всички транзакции с Биткойн на блокчейна.

Blockchain споделиха следното изявление:

Радваме се да видим това ново допълнение, което свързва нашите потребители на портфейла със света на търговците, които приемат Биткойн (и скоро други криптовалути) като метод на плащане – това е един от ключовите начини за взаимодействие и отглеждане на екосистемата на цифровите активи”.

Услугата на фирмата за портфейл не е попечителска и предлага опционална проверка на клиенти (KYC) за потребители, които искат възможности за крипто търговия в портфейла. От другата страна, BitPay изисква от своите потребители да преминат през KYC изискванията.

@page { size: 8.5in 11in; margin: 0.79in } p { margin-bottom: 0.1in; line-height: 115%; background: transparent }

През юли Blockchain представи своята платформа за обмен на криптовалути PIT, с възможност за свързване на портфейлите на фирмата за почти незабавни трансфери.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Други Новини

Kraken засилва присъствието си в Европа с нова придобивка

Kraken засили стратегията си за растеж в Европа, придобивайки Coin Meester (BCM), известен крипто брокер в Нидерландия.

24.09.2024 22:00 1мин. четене Alexander Zdravkov

Турция се отказва от плановете за данъчно облагане на печалбите от акции и криптовалути

Турция е взела решение да не въвежда данъци върху печалбите от търговия с акции и криптовалути, както потвърди вицепрезидентът Джевдет Йълмаз в неотдавнашно интервю за Bloomberg.

24.09.2024 21:30 1мин. четене Alexander Zdravkov

Директорът на Bitwise твърди, че най-влиятелните финансови фигури се насочват към крипто

Макар че значителните инвестиции в Биткойн в рамките на портфейлите на клиентите, управлявани от финансови консултанти, може би все още не са на хоризонта, нарастващ брой консултанти включват криптоактиви в личните си портфейли, според Мат Хоуган, главен оперативен директор на Bitwise.

24.09.2024 20:30 2мин. четене Kosta Gushterov

Клиентите на FTX ще получат общо $16 милиарда: Какви ще са последствията?

В края на годината се очертава напредък по отношение на последиците от срива на FTX, която преди това бе ръководена от Сам Банкман-Фрийд.

24.09.2024 18:00 1мин. четене Alexander Zdravkov

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.