Home

Крипто китовете на Coinbase купуват спадовете

17.08.2019 12:15 2мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Крипто китовете на Coinbase купуват спадовете

По-голямата част от инвеститорите с мнго Биткойн купуват спада, вместо да продават, според нови данни от Coinbase.

Изследователят на криптовалутите Лари Чермак подчерта данните в Twitter, които са достъпни чрез новата инициатива на платформата за търговия.



Сигналите, стартирани миналия месец, са предназначени да предложат нова представа за търговската активност и как потребителите на Coinbase реагират на пазарите. Сигналът за “активност на най-добрите притежатели” анализира най-големите притежатели на даден крипто актив в обмена, разкривайки колко потребители в групата са закупили или продали позициите си през последните 24 часа.


Coinbase също показва средно време на задържане, което е средният брой дни, в които активът остава в акаунта на клиента, преди да бъде продаден или изпратен до друг адрес или портфейл. Нов сигнал за популярност показва колко клиенти притежават всяка криптовалута.


Последният сигнал е показател за корелация на цените, предназначен да даде на търговците да разгледат дали цените на някои криптовалути са свързани помежду си.


Междувременно криптовалутният индекс “Fear & Greed“, мярка за това колко наплашени или уверени са Биткойн трейдърите, наскоро спадна.


В сряда индексът падна до 245-дневно дъно, наблюдавано за последно, когато Биткойн падна до около 3,200 долара в средата на декември 2018 г.


Индексът варира от 0 до 100, като дъното подсказва, че на пазара на криптовалути има “изключителен страх”, което сигнализира, че пазарът може да е близо до дъното. 

Върхът предполага, че инвеститорите са “алчни”, което показва, че крипто пазарът може да бъде свръхкупен.



Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Биткойн Новини

Добра възможност за покупка ли е скорошният спад на Биткойн?

BTC и целият крипто пазар отбелязаха значителен спад, откакто се появиха новините за бомбардировката на Иран над Израел.

05.10.2024 8:00 1мин. четене Alexander Zdravkov

Биткойн има потенциал да достигне над $5 трилиона според директор на BlackRock

Джей Джейкъбс, ръководител на отдел “Тематични и активни ETF-и“ в BlackRock, смята, че все още има огромна възможност за растеж на водещата криптовалута, прогнозирайки, че пазарът може да се разшири до около $5.4 трилиона в бъдеще.

05.10.2024 7:00 2мин. четене Alexander Zdravkov

Анализатори на Coinbase разкриха какво мислят за сегашното състояние на крипто пазара

Според анализаторите на Coinbase пазарът на криптовалути показва повишена стабилност и по-балансирана динамика между натиска на покупките и продажбите след седмица на сериозна волатилност.

04.10.2024 21:30 2мин. четене Kosta Gushterov

Добър момент ли е за купуване на Биткойн?

Според инвеститорска бележка, Standard Chartered разглежда неотдавнашния спад на Биткойн под $60,000 като типично пазарно колебание, което може да бъде възможност за покупка.

04.10.2024 19:00 2мин. четене Alexander Zdravkov

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.