НАЧАЛО Алткойни

Binance разкриха потенциалните нови алткойни които могат да бъдат добавени на борсата

10.08.2019 5:11 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Binance разкриха потенциалните нови алткойни които могат да бъдат добавени на борсата

Binance "стъпи на територията" на Coinbase, като обмисля изброяването на почти същите монети на своята базирана в САЩ борса.

В своята неотдавнашна блог публикация, Binance разкри повече подробности относно предстоящия старт на американската им борса. Най-интересната част от съобщението се отнася до монетите, които смята да добави.

Към момента Binance проучва списъка с 30 дигитални активи, които съвпадат с онези криптовалути, които вече са налични в Coinbase. Нека споменем, че борсата, ръководена от Брайън Армстронг, също обмисля добавянето на редица нови монети.

Китайският бехемот разтресе криптовалутната индустрия, след като обяви, че от 9 септември ще започнат да блокират клиентите си от САЩ. Въпреки това, Binance продължава да доминира пазара на крипто борси, като средния месечен обем на търговия е близо $42 милиарда.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Други Новини

БРИКС: Бум на приходите от петрол на Русия, въпреки санкциите на Запада

При изненадващ обрат на събитията Русия успя да се противопостави на очакванията и да демонстрира забележителна икономическа устойчивост през 2024 г., въпреки че е изправена пред значителни санкции от Съединените щати.

03.05.2024 12:00 2 мин. четене

Ето какво спаси икономиката на Америка през 2024 година

През 2024 г. американската икономика бързо излиза от рецесията, причинена донякъде от Ковид пандемията, предизвиквайки ново усещане за оптимизъм.

03.05.2024 10:30 2 мин. четене

Руснаците се връщат у дома, за да подхранят военната икономика на Путин

На фона на продължаващия конфликт, произтичащ от инвазията на Русия в Украйна, значителен брой руснаци, оценени на до един милион, потърсиха убежище в чужбина.

03.05.2024 9:00 2 мин. четене

Манипулирани ли са цените на акциите на мeдийната компания на Доналд Тръмп?

Неотдавнашното IPO на Trump Media & Technology Group (DJT) изведе социалната медийна платформа на Доналд Тръмп, „Truth Social“, на публичния пазар с първоначална цена над $70 на 26 март.

03.05.2024 8:30 1 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.