Home

Binance вече подкрепя стейкинг на Stellar

19.07.2019 1:03 1мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Binance вече подкрепя стейкинг на Stellar

Binance събра награди в Stellar (XLM) след промяна на някои параметри на портфейлите.

Подпомагане (и споделяне) на Stellar стейкинг.

В блог публикация от 18-ти юли, Binance каза, че несъзнателно е натрупал награди от 9,500,000 XLM ( ~ $ 775,000) в XLM в резултат на специфични промени на параметрите на студените и горещите портфейли, направени преди година.


Впоследствие на това разкритие обменът реши да добави незабавно подкрепа за XLM и да сподели спечелените XLM награди с цялата общност. 


Публикацията посочва още:


От 20-ти юли, Binance ще подкрепи стейкинг на Stellar (XLM). За период от 40 дни Binance ще прави ежедневни снимки на XLM баланси на Вашите сметки в Binance. След това, на 1-ви септември, ще съпоставим средното салдо на потребителите на XLM въз основа на тези снимки и ще завършим разпределението на вашите XLM награди.


През юни Binance пусна официалния си Trust Wallet на своята децентрализирана търговска платформа Binance DEX. 


Според съобщението, Trust Wallet планира да пусне в бъдеще поддръжка на layer 2 платежни протоколи, като Lightning Network, както и подкрепа за стейкинг услуги.


По-рано тази седмица протоколът за оперативна съвместимост на Blockchain Polkadot представи своята “canary network”, наречена Kusama, която функционира като експериментална версия на протокола. 

Kusama ще даде възможност на разработчиците да изградят и използват парачейн или да тестват управлението на Polkadot, стейкинг и други функции в реална среда.



Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Други Новини

Хонконг засилва регулаторните одобрения на крипто борсите

Комисията за ценни книжа и фючърси (SFC) на Хонконг планира да одобри повече борси за криптовалути до края на годината, според главния изпълнителен директор Джулия Лунг.

08.10.2024 15:30 1мин. четене Alexander Zdravkov

Ето колко криптовалути държи Binance според последния им доклад

Докладът от октомври 2024 г. предлага подробна снимка на финансовото състояние на Binance в бурно време за крипто пазара.

08.10.2024 14:00 2мин. четене Kosta Gushterov

Riot Platforms следи AI възможностите, запазвайки фокус върху Биткойн

В неотдавнашно интервю главният изпълнителен директор на Riot Platforms изрази интерес към проучване на партньорства в областта на изкуствения интелект, ако възникнe подходяща възможност.

08.10.2024 11:30 2мин. четене Alexander Zdravkov

Глобалното приемане на криптовалутите се разраства с невероятни темпове

Неотдавнашен доклад разкри, че употребата на криптовалути в световен мащаб се приближава до 7.51% от населението, като прогнозите са, че до 2025 г. този дял може да надхвърли 8%.

08.10.2024 10:30 2мин. четене Alexander Zdravkov

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.