Home

Етериум на стойност $4.1 милиарда беше изместен от борсите през март

29.03.2022 2:46 2мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Етериум на стойност $4.1 милиарда беше изместен от борсите през март

Етериум (ETH) на стойност близо $4.1 милиарда беше премахнат от централизираните борси от март, което доведе до спекулации за покачване на цената на Етериум, тъй като предлагането намалява на множество платформи за търговия.

Според статистика, публикувана от услугата за крипто анализ IntoTheBlock, общо 1.268 милиона Етериум на стойност $4.18 милиарда по текущия обменен курс са изтеглени от централизирани борси през март.

Според IntoTheBlock, цената на Етериум се е повишила с 32%, откакто 180,000 ETH бяха премахнати от централизираните платформи за търговия на 15-ти март.

Фирмата за крипто анализи съобщи за друго голямо изтичане на ETH на 23-ти март, като приблизително 151,000 ETH бяха премахнати от борсите по това време. Анализите на блокчейна показват, че количеството ETH на борсите бързо спада, което е бичи знак.

Към момента на писане на статията Етериум се търгува около $3,300, след като достигна върхове в рамките на деня при $3,424. След като се възстанови от дъното от $2,499 на 13-ти март, Етериум отбеляза 13 зелени дни от 15, което предполага стабилно възходящо изкачване.

Положителните настроения на Етериум са свързани с продължаващия му преход към доказателство за залог (PoS). В скорошна публикация в блог Фондация Етериум сподели подробности за сливането и какво да очаквате през следващите месеци. Актуализацията Merge бележи официалния преход към консенсус за доказателство за залог.

Съществуващата основна мрежа на Етериум ще се “слее” със системата за доказателство за залог на Beacon Chain, завършвайки прехода на Етериум от доказателство за работа към доказателство за залог.

ПРОЧЕТИ ОЩЕ
Предстоящото гласуване в ЕС може да е заплаха за крипто портфейлите

Разработчиците на Етериум успешно пуснаха “Kiln”, най-новата тестова мрежа за Merge. Промените в тестовата мрежа на Kiln включват промени в спецификациите на Merge въз основа на крайни случаи, открити в Kintsugi, както и някои преименувания.

Въпреки че промяната на PoS в тестовата мрежа за сливане разкри някои проблеми с внедряването, Фондация Етериум каза, че тестването на сливането ще продължи. Ако не бъдат открити критични проблеми, Kiln ще бъде последната нова публична тестова мрежа.

Според фондацията, сроковете за актуализацията на тестовата и основната мрежа ще бъдат споделени чрез медиите на общността.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Toncoin е изправен пред сериозни рискове от разпродажба

Виден крипто анализатор предупреди, че Toncoin (TON), известен конкурент на Етериум (ETH), може скоро да бъде подложен на сериозен продажбен натиск.

27.09.2024 7:00 2мин. четене Alexander Zdravkov

Cardano е по-добър от Биткойн и Етериум според Чарлз Хоскинсън – ето защо

Конкуренцията между водещите блокчейн системи, включително Биткойн, Етериум и Cardano, се засилва, като Чарлз Хоскинсън от ADA направи смели твърдения след неотдавнашния Chang хард форк.

27.09.2024 6:30 1мин. четене Alexander Zdravkov

Джъстин Сън мести милиони в TUSD: Предстои ли пазарна турбуленция?

Неотдавнашната дейност на Джъстин Сън, основател на Tron блокчейна, привлече вниманието, след като на различни адреси бяха прехвърлени милиони в TUSD – стабилни монети, обвързани с щатски долари.

26.09.2024 21:30 1мин. четене Alexander Zdravkov

Крипто търговец превърна $95 в $96,900 за 12 часа – има ли повод за съмнение?

Неотдавнашният възход на крипто пазара и стартирането на нови проекти дадоха на инвеститорите възможности за бързи печалби.

26.09.2024 19:30 2мин. четене Kosta Gushterov

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.