НАЧАЛО Алткойни

Avalanche със значително обявление за развитието си

28.03.2022 14:40 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Avalanche със значително обявление за развитието си

Avalanche прави фонд за създатели от $100 милиона, за да стартира проекти в мрежата, достъпни изключително в платформата за социални медии Op3n.

Фондация Avalanche и платформата за социални медии web3 Op3n обявиха инициатива на стойност $100 милиона за творци за изграждане на проекти в Avalanche, тъй като блокчейн мрежата разраства своя профил с хора, които не са ангажирани с крипто.

Наречен инициативата Culture Catalyst, първият от тези финансирани проекти – изплатени в собствения токен на мрежата AVAX – ще отиде за музиканта Grimes. Певицата, която преди това продаде NFT на стойност $6 милиона, планира да създаде “междугалактическа детска метавселена книга”, която се надява да последва стъпките на известния филм на Studio Ghibli My Neighbor Totoro.

Този проект и други предстоящи проекти ще бъдат ексклузивно достъпни в самоописаната “web3 WeChat” Op3n, каза в интервю основателят Джейсън Ма. Платформата ще си сътрудничи и с певицата Ava Max в предстоящия ѝ видеоклип.

С потребителски интерфейс, подобен на TikTok, Op3n казва, че това е приложение, което улеснява създателите да използват web3 технологията, за да взаимодействат с феновете.

За президента на Ava Labs Джон Ву тази инициатива представлява шанс за увеличаване на влиянието на Avalanche в свят, в който Етериум и Биткойн доминират общественото възприятие за крипто. Преди това Avalanche Foundation обяви стимул от $290 милиона за насърчаване на растежа на подмрежите в мрежата, първата от които отиде за игровия проект DeFi Kingdoms.

Инициативата Culture Catalyst на Фондация Avalanche с Op3n бележи преломен момент за приложенията за забавление и поп култура на Avalanche”, каза той в изявление.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Fantom стартира нов фонд за разработчици

Fantom, блокчейн от първи слой, започва мисия за създаване на „по-безопасни меме криптовалути“, разпределяйки $6.5 милиона от собствения си токен FTM като стимул за разработчиците, с цел да обособи своя ниша в сектора на меме токените, възлизащ на близо $50 милиарда.

02.05.2024 9:30 2 мин. четене

Топ 5 криптовалути, които си заслужава да купите по време на спада на цените

С началото на май, отразявайки кулминацията на първите пет възходящи месеца от годината, крипто пазарът рязко промени курса си, навлизайки в продължителен спад.

02.05.2024 8:00 2 мин. четене

AI прогноза за цената на Shiba Inu (SHIB) за май месец

Shiba Inu (SHIB) регистрира спад, като се търгува на $0.00002113 към 2 май, отразявайки значителен спад от над 10% през последните 24 часа и 22% през последната седмица.

02.05.2024 6:00 2 мин. четене

Google Cloud обяви партньорство с крипто проекта Sui

Google Cloud обединява сили с блокчейн проекта Sui (SUI), за да развие по-достъпен, сигурен и интелигентен Web3.

02.05.2024 4:00 1 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.