НАЧАЛО Алткойни

Бронирани дронове ще гарантират сигурността на блокчейна на Monero

16.06.2019 21:27 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Бронирани дронове ще гарантират сигурността на блокчейна на Monero

Бронирани дронове вече осигуряват мрежата на Monero? Astral AR и Core Scientific обявиха партньорство, което поставя софтуер за копаене на високоскоростни защитни дронове.

Astral AR, базирана в Тексас компания, специализираща в сигурността на безпилотните летателни апарати, обяви партньорство с Core Scientific – компания за блокчейн и AI инфраструктура, оглавявана от бившия оперативен директор на Microsoft, Кевин Търнър.

Именуван „Проект Паладиум“, Аstral АR ще използва патентования софтуер Core Scientific, Minder и MinderOS, за да монетизира неоползотворената преработваща мощност от защитни дронове, за да се обезопаси блокчейна на Monero.

“Нашата мисия е да гарантираме, че дронът за обществена безопасност EDNA e достъпен за правоприлагащите органи, пожарните служби и училищата в цялата страна, за да спира куршумите и да спасява човешки животи”, казва Лиа Ла Сала, главен изпълнителен директор на Astral AR.

Сега, хардуерът е в състояние да генерира приходи в XMR.

Това не само позволява на правоприлагащите органи, спасителните служби и правителството да се възползват от  блокчейн технологиите, но това решение помага на хардуера да се самофинансира.”

Кристи-Лей Минехан, главен технически директор на Core Scientific, добави:

„Това е мощен пример за стойността, която може да бъде осигурена от блокчейн технологии, които са базирани на протокола “Доказателство за Работа”. С Проект Паладиум ние не само предоставяме гръбнак на технология, която продължава да прави напредък по отношение на криптографията, но също така позволява животоспасяващите технологиите да бъдат в ръцете на хората, които имат най-голяма нужда от тях.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Други Новини

БРИКС: Русия разкриха какво може да сложи край на долара

В отговор на продължаващите усилия за дедоларизация в рамките на алианса БРИКС, руският президент Владимир Путин привлече вниманието към потенциалната роля на петролната индустрия в Близкия изток в оспорването на господството на щатския долар.

05.05.2024 7:30 2 мин. четене

Интеграцията на AI ще тласне Apple до нови висоти – Джим Креймър

Според домакина на Mad Money по CNBC Джим Креймър, Apple може значително да се възползва от интегрирането на технологията за изкуствен интелект (AI), за да стимулира следващата вълна на приемане.

05.05.2024 6:30 2 мин. четене

Основателят на Cardano отговори на коментарите на Майкъл Сейлър за класифицирането на алткойните като ценни книжа

Чарлз Хоскинсън, основателят на компанията зад Cardano, се обърна към неотдавнашните коментари, направени от Майкъл Сейлър относно ADA, XRP, ETH и други алткойни.

05.05.2024 6:00 1 мин. четене

Топ 3 евтини криптовалути, които да гледате за краткосрочна инвестиция

На фона на слабата седмица на крипто пазара, само няколко избрани криптовалути успяха да покажат значителни печалби.

05.05.2024 3:00 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.