Home

Можете да пращате и получавате BTC и LTC чрез WhatsApp

20.05.2019 14:05 2мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Можете да пращате и получавате BTC и LTC чрез WhatsApp

WhatsApp потребителите вече могат да изпращат и получават Биткойн (BTC) и Лайткойн (LTC) чрез популярната платформа за съобщения благодарение на бота Lite.Im.

Съобщението е най-новият опит за опростяване на процеса на крипто транзакции, правейки виртуалните валути по-достъпни за обикновения човек.

В Twitter публикация, направена от Zulu Republic в неделя (19-ти май, 2019 г.), цифровата платформа обяви, че нейната платформа за съобщения cryptocurrency Lite.Im е въвела лесен начин за изпращане и получаване на Биткойн чрез WhatsApp.


Потребителите трябва да добавят Lite.Im WhatsApp бот и да следват инструкциите на екрана. Има много възможности за потребителите, освен изпращането и получаването на BTC и LTC.

Услугата също така позволява на хората да печелят криптовалута чрез програма за реферали. Има и опции, които позволяват на потребителите да задават монета по подразбиране, както и да избират предпочитания от тях език и парола.

Понастоящем, двата езика по подразбиране са английски и испански. Услугата също така поддържа изпращането и приемането на Етериум (ETH) и ZTX – токена на платформата Zulu Republic.

Криптовалутните транзакции, базирани на SMS, въвеждат някаква простота в криптовалутната транзакция, особено за хора с по-малко познания за такива технологии. Lite.Im вече има подобни услуги за Facebook Messenger, Telegram и SMS.

Според компанията “социалните съобщения” са важен компонент на по-широкото приемане на криптовалута.

WhatsApp самостоятелно има повече от 1,5 милиарда потребители в почти всеки край на света.

Тъй като мобилните парични транзакции стават по-лесни на места в Югоизточна Азия и Африка, има възможност за по-голям достъп до канали за плащане на по-голям брой лица, които не използват банкови услуги.

Само през 2019 г. имаше много съобщения от различни организации за планове за приемане на Биткойн. От търговски бюра до приемане като средство за размяна, най-високо класираната криптовалута продължава да доминира в новините.

Много от коментаторите в бранша казват, че BTC се превръща в по-зрял клас активи и изглежда е на път да изпълни очакванията на много ранни осиновители.

Тъй като Facebook има свои собствени планове за криптовалута, Lite.Im може потенциално да се разглежда като конкуренция.

Няма официално изказване за точното естество на виртуалната валута на FB, но слуховете продължават да се разпространяват, че той ще бъде подобен на Биткойн токен.

https://t.me/joinchat/GVKUGRH2XQaG9Ww6oeui4Q

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Биткойн Новини

Ето с коя криптовалута трейдър успя да превърне $135 в $1.2 милиона за 15 дни

Печалбите на една от меме монетите подчертава огромния потенциал в този сектор, като превърнаха скромната инвестиция от $135 в $1.2 милиона за малко повече от две седмици.

24.09.2024 20:00 1мин. четене Kosta Gushterov

Hamster Kombat блокира над 2 милиона потребители преди airdrop събитието

Hamster Kombat изключи 2.3 милиона потребители за измама преди airdrop на HMSTR токена, което се равнява на населението на град като Рим.

24.09.2024 19:30 1мин. четене Alexander Zdravkov

Биткойн може да се подготвя за голям пробив поради няколко фактора

Биткойн (BTC) може да е готов за значителен пробив през следващите седмици, задвижван главно от техническите показатели на ценовата графика и неотдавнашните икономически стимули от Китай.

24.09.2024 19:00 2мин. четене Kosta Gushterov

Тези 3 алткойна са готови за печалби според познат крипто анализатор

Популярен крипто стратег, известен като Bluntz, смята, че протоколът от първи слой Sui (SUI) е на път да достигне най-високите си стойности за всички времена.

24.09.2024 18:30 1мин. четене Alexander Zdravkov

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.