Home

Майк Новограц е с бича нагалса за Биткойн

12.05.2019 20:36 2мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Майк Новограц е с бича нагалса за Биткойн

Майкъл Новограц, бивш мениджър на хедж фондове и настоящ главен изпълнителен директор на Galaxy Digital, прогнозира, че цената на Биткойн ще се утрои в следващите 18 месеца.

Той твърди, че цената на BTC ще се върне към предишния си връх за всички времена от близо $ 20 000, който криптовалута достигна на 17-ти декември 2017 година. Новограц, чиито коментари дойдоха по време на интервю за CNN Business на конференцията SALT, проведена в Лас Вегас, Невада на 9-ти май, 2019 г., отбеляза:

От развалините, Биткойн пак се пръкна.

Според Новограц, цената на Биткойн няма да спадне толкова ниско, колкото през декември 2018 г., когато най-доминиращата в света криптовалута се търгуваше само на около $ 3,200. Въпреки това, бившият инвестиционен банкер на Goldman Sachs поясни, че стойността на Биткойн може да се срине, ако друга голяма крипто борса е хакната или ако бъдат въведени по-рестриктивни регулации. По време на SALT конференцията, Новограц заяви:

Необходимо е нещо като голямо нарушаване на сигурността на крипто обмен, за да се разбие доверието на инвеститорите.

Въпреки неотдавнашното широкомащабно нарушение на сигурността на Binance на 7-ми май 2019 г., доверието на крипто пазара не е засегнато. Това е така, тъй като цената на Биткойн е скочилa много над $ 6,000.

Въпреки това, Новограц смята, че по принцип “за институциите да се чувстват комфортно, трябва да имате много по-малко от това.”

Основателят на Galaxy Digital също препоръча на борсите да внедрят по-надеждна сигурност за своите платформи за търговия. Трябва да се отбележи, че той не е единственият изтъкнат участник в крипто индустрията, който е с бича нагласа за Биткойн.

Туор Демеестър, основател и главен изпълнителен директор на Adamant Capital, наскоро каза по време на интервю, проведено от Питър Маккормак по време на подкаста WhatBitcoinDid, че цената на BTC е силно повлияна от психологически фактори.

Демеестър обясни:


Ако погледнете блокчейн и Биткойн, който се премества, и след това го сравните с текущата цена, ще получите нещо, което се нарича нереализирана печалба и загуба. Има предположение, че когато се премести BTC, то се продава и това събитие се нарича събитие за реализация на стойността. Просто собственикът е имал възможността да ликвидира своя Биткойн и се е възползвал.


Той добави, че криптопазарът е виждал “подобни модели през края на 2013 г. и началото на 2014 г.”, когато е имало натрупване на значителни “нереализирани печалби”.

https://t.me/joinchat/GVKUGRH2XQaG9Ww6oeui4Q

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Биткойн Новини

Самсън Моу се срещна с японски заместник-министър, за да обсъдят Биткойн

Известният Биткойн максималист и главен изпълнителен директор на JAN3 Самсън Моу се срещна с Джуничи Канда, заместник-министър председател.

20.09.2024 21:30 1мин. четене Alexander Zdravkov

Биткойн: Спадът в броя на краткосрочните притежатели може да повлияе на цената

CryptoQuant, известна компания за пазарни проучвания, наблюдава забележителен спад в предлагането на краткосрочни притежатели (STH) на BTC, което може да попречи на потенциалния ръст на цената на криптовалутата.

20.09.2024 21:05 1мин. четене Alexander Zdravkov

Как намаляването на лихвите ще послужи като бичи сигнал за крипто пазара?

Известен крипто анализатор преразгледа гледната си точка за някои дигитални активи след неотдавнашното намаляване на лихвения процент от страна на Федералния резерв.

20.09.2024 20:00 2мин. четене Kosta Gushterov

Колко щяхте да спечелите ако бяхте инвестирали $1,000 в Биткойн по време на предишното намаляване на лихвите?

През изминалата седмица Федералният резерв изненада инвеститорите, като намали значително референтните лихвени проценти с 50 базисни пункта, което е първото подобно намаление от март 2020 г. насам.

20.09.2024 18:30 1мин. четене Kosta Gushterov

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.