Home

Съдът в САЩ иска от Крейг Райт доказателства за собственост над Биткойн

07.05.2019 10:07 2мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Съдът в САЩ иска от Крейг Райт доказателства за собственост над Биткойн

Окръжният съд на СAЩ в Южна Флорида издаде заповед от 3-ти май, в която самопровъзгласилият се за Сатоши Накамото, Крейг Райт, трябва да изготви списък на публичните си Биткойн адреси.

Заповедта е част от продължаващо дело срещу Райт, подадено от компютърния учен Дейвид Клейман, в което се твърди, че Райт е откраднал стотици хиляди BTC. Токените бяха на стойност над $5 милиарда през февруари миналата година, когато Клейман за първи път съди Райт.

Заповедта илюстрира редица искания на ищците. Те изискват съда да нареди на Райт да изготви списък с публичните си биткойн адреси, които притежава от 31-ви декември 2013 г., за да идентифицира всички биткойни, за които се твърди, че са прехвърлени в “сляп тръст” през 2011 г. и да представи документи, свързани с него.

Освен това, ищците също така искат от съда да разпореди Райт да определи под клетва самоличността на настоящите и минали попечители и бенефициенти на тръста. Последното искане е „да се разреши по-нататъшно отлагане на д-р Райт по отношение на неговата собственост и контрол над биткойните“.

Документът също така уточнява, че съдът преразгледа заповедта си по предходното искане на Райт за запечатване на информация относно неговите Биткойн средства. В допълнение към отхвърлянето на предложението на Райт относно списъка с Биткойн адреси, съдебната заповед гласи:

На или преди 15-ти май 2019 г., в 17:00 часа източното време, д-р Райт ще представи всички транзакционни записи на тръста, включително, но не само, записи, които отразяват прехвърлянето на Биткойн в “слепия тръст” през или около 2011 година. Показанията трябва да бъдат придружени от декларация за автентичност.

Както се съобщава в края на миналата година, американски съд вече отхвърли повтарящите се искания на Райт да отхвърли делото Клейман.

https://t.me/joinchat/GVKUGRH2XQaG9Ww6oeui4Q

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Други Новини

Стабилността на цената на Биткойн е от решаващо значение за миньорите

Биткойн миньорите може да отчетат GAAP нетна печалба през това тримесечие, ако цената на Биткойн остане над $62,000 до края на месеца.

19.09.2024 19:30 1мин. четене Kosta Gushterov

Binance отчита 40% ръст на институционалните инвеститори

Според главния изпълнителен директор Ричард Тенг интересът към Binance от страна на институционални и корпоративни инвеститори рязко се е увеличил с 40% през тази година.

19.09.2024 18:30 1мин. четене Alexander Zdravkov

Puma навлиза в сектора на Web3 игрите чрез партньорство с крипто компания

Puma, водеща световна спортна марка, разширява участието си в блокчейн технологията чрез ново сътрудничество в областта на Web3 игрите.

19.09.2024 18:00 1мин. четене Kosta Gushterov

Worldcoin тества лицево разпознаване за сигурност на приложението си

Worldcoin (WLD) обяви, че ще започне да тества технология за разпознаване на лица за потребителите на приложението World App.

19.09.2024 17:30 1мин. четене Kosta Gushterov

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.