НАЧАЛО Други

Компанията зад Bithumb получи финансиране от $200 милиона

16.04.2019 11:59 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Компанията зад Bithumb получи финансиране от $200 милиона

Компанията-майка на Bithumb, Blockchain Exchange Alliance [BXA], получи огромно финансиране от $200 милиона по време на кръга от серия А.

Тази огромна сума беше предложена от японския фонд ST Blockchain. Макар че се намира в Япония, ST Blockchain Fund се интересува от инвеститори от цял свят, включително от Европа и САЩ.

BXA набира средства, за да изведе Bithumb на международно ниво. Bithumb, вече една от най-големите борси в Южна Корея. Планира се да се разшири на международните пазари с нови търговски двойки.

Според прессъобщение на BXA:

Фондът споделя нашата визия за създаване на глобална платформа за дигитален обмен, която може ефективно да прехвърля стойност трансгранично, с по-ниски разходи, което е основната причина за това инвестиционно решение.

Новината за огромно финансиране идва след като Bithumb загуби около $13 милиона през март след хак. Според доклади, това се смята за вътрешна работа, направена, за да заблуди компанията. В публичния одит на трета страна обаче, Bithumb увери инвеститорите, че средствата им са в сигурно хранилище.

Bithumb също беше хакнат през 2018, загубвайки около $30 милиона. Въпреки това, цифрата е по-късно коригирана на $17 милиона. Инвестицията на ST ще бъде много необходим тласък за Bithumb, борса, която се възползва от големи загуби. Отчетено е, че южнокорейския обмен отчита загуби от над $180 милиона, откакто цената на Биткойн спадна, а също така трябваше да уволни половината от персонала си миналия месец.

Времето на инвестицията също е в съответствие с повишаващите се цени на криптовалутите, особено след като Биткойн накрая преодоля нивото от $5000.</s tron g>

https://t.me/joinchat/GVKUGRH2XQaG9Ww6oeui4Q

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Други Новини

Манипулирани ли са цените акциите на мeдийната компания на Доналд Тръмп?

Неотдавнашното IPO на Trump Media & Technology Group (DJT) изведе социалната медийна платформа на Доналд Тръмп, „Truth Social“, на публичния пазар с първоначална цена над $70 на 26 март.

03.05.2024 8:30 1 мин. четене

БРИКС: Огромен ръст на търговията между Китай и други членки на съюза през Q1

Според митническата администрация на Китай (GAC), търговията между Китай и други членове на БРИКС е нараснала до 1.49 трилиона юана (~$209.7 милиарда) през първото тримесечие (Q1) на тази година, отбелязвайки ръст от 11.3% на годишна база.

03.05.2024 7:00 1 мин. четене

Правителството на САЩ с последни аргументи в делото срещу Google

Правителството на САЩ представи антитръстовото си обвинение срещу Google на Alphabet по време на заключителните аргументи в четвъртък (2 май), с което ще приключи съдебният процес, започнал на 12 септември.

03.05.2024 5:00 2 мин. четене

Рапарът Еминем влиза в партньорство с Crypto.com

Известният американски рапър Еминем наскоро си партнира с Crypto.com, която популяризира кампанията си „Съдбата обича смелите“.

03.05.2024 4:00 1 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.