Home

Биткойн фючърсите отчитат рекорден обем на търговия

08.04.2019 15:05 2мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Биткойн фючърсите отчитат рекорден обем на търговия

Водещият пазар на деривати в Съединените щати CME Group посочи, че фючърсите на Биткойн отчитат рекорден обем на търговия на 4-ти април, според публикация в Twitter.

Според публикацията, търговският обем на фючърсите на Биткойн достигна най-високите си стойности от над 22,500 договора на 4-ти април, което се равнява на около 112,700 BTC. Предишният рекорд е бил ударен на 19-ти февруари и според сведенията е бил над 18,300 договора, което се равнява на около 64,300 BTC.

CME Биткойн фючърсите, според специална страница с често задавани въпроси, стартираха на 17-ти декември 2017 г. и започнаха да се търгуват на следващия ден.

Биткойн спечели над 27% от вторник до сряда тази седмица, като съоснователят на Fundstrat Global Advisors Томас Лий твърди, че тъй като вече е прекъснал 200-дневната си средна стойност, BTC е в бичи пазар.

Миналия месец разбрахме, че крипто обменът и фючърсният доставчик Crypto Facilities, базиран в Обединеното кралство, отчете нарастващи обеми на търговия с над 500%, след като е бил придобит от крипто обмена Kraken.

CME Group заяви пред Business Insider, че ограниченото количество Биткойн е предизвикателство за регулаторите.

През март, комисарят на CFTC разкри, че регулаторът на САЩ активно работи за одобряване на множество крипто-свързани приложения, включително за BTC фючърси от институционалната платформа за търговия Bakkt.

https://t.me/joinchat/GVKUGRH2XQaG9Ww6oeui4Q

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Биткойн Новини

Предупреждение за цената на Биткойн в краткосрочен план

В последно време Биткойн (BTC) е изправен пред съпротива на критично ниво, което може да служи като краткосрочен предупредителен сигнал. 

03.07.2024 14:00 1мин. четене

Deutsche Digital Assets стартира първия в света смарт Биткойн ETP

Deutsche Digital Assets представи DDA Bitcoin Macro ETP – първият по рода си смарт Биткойн борсово търгуван продукт (ETP), предназначен за динамично регулиране на експозицията към BTC въз основа на макроикономическите условия.

03.07.2024 13:20 2мин. четене

Биткойн е по-добрата инвестиция от златото в момента – Артър Хейс

Неотдавна цената на Биткойн отбеляза значителен спад, което предизвика безпокойство сред инвеститорите и пазарните анализатори.

03.07.2024 12:00 2мин. четене

Канадската крипто компания Bitfarms разкри увеличение на производството от над 20%

Bitfarms, канадска компания за добив на Биткойн, увеличи производството си на BTC с 21% през юни въпреки предизвикателства.

03.07.2024 10:00 1мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.