НАЧАЛО Алткойни

Coinbase стартира стейкинг на Tezos (XTZ)

30.03.2019 10:56 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Coinbase стартира стейкинг на Tezos (XTZ)

Институционалната платформа за съхранение на активи на Coinbase стартира стейкинг на Tezos (XTZ), съобщи компанията в блог публикация от 29-ти март.

Coinbase Custody, която предоставя съоръжения за съхранение на институционални инвеститори, се стреми да разшири своя набор от услуги, като включи стейкинг – средство, чрез което мрежите за криптовалута на Proof-of-Stake (PoS) стимулират дейността.

Чрез своята офлайн услуга за съхранение, инвеститорите ще могат да участват в мрежи като Tezos, като използват Coinbase като регулиран посредник.

“Стартирането на Tezos чрез Coinbase Custody има остра нужда, която съществуваше досега: начин за институционалните участници, които разчитат на сигурен офлайн попечител да вземат активна роля в мрежата,” пише Катлийн Брейтман, съосновател на Tezos, в публикацията. Тя продължи:


Постигането на нашата мисия за създаване на “дигитално общество” означава улесняване на участието за всички и това включва институционалните клиенти, които Coinbase Custody внася в пространството.

След този ход Coinbase разкри, че ще добави подобна подкрепа за (DAO) MakerDAO (MKR), като през годината ще се появят други токени.

“В Q2-19 клиентите на Coinbase Custody ще гласуват за предложенията на Maker и за измененията на Tezos, както и за валидирането на Cosmos и др.”

Междувременно Tezos отбеляза второ значително развитие тази седмица, провеждайки първото гласуване за два плана за надграждане в демонстрация на своята функционалност. Поради това, XTZ токенът се разрасна бързо, виждайки дневни печалби от около 13% по време на писане на статията.

https://t.me/joinchat/GVKUGRH2XQaG9Ww6oeui4Q

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Топ 3 евтини криптовалути, които да гледате за краткосрочна инвестиция

На фона на слабата седмица на крипто пазара, само няколко избрани криптовалути успяха да покажат значителни печалби.

05.05.2024 3:00 2 мин. четене

XRP е “мъртва” криптовалута според анализатор

През последните месеци XRP отбеляза сравнително слаби ценови движения, въпреки потенциала си за практическо приложение в реалния свят.

05.05.2024 0:00 2 мин. четене

Прогноза за цената на меме криптовалутата PEPE

Макар и пазарът на криптовалути да се е отклонил леко от своя рязък подем, един алткойн успява да привлече вниманието на инвеститорите.

04.05.2024 23:30 2 мин. четене

Инвестиционният гигант Pantera Capital обяви подкрепата си за TON

Pantera Capital, известна компания за рисков капитал, фокусирана върху крипто инвестициите, наскоро вложи неразкрита сума в Telegram Open Network (TON).

04.05.2024 23:30 1 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.