НАЧАЛО Други

Близнаците Уинкълвос: Крипто ще доведе до нещо по-голямо от ерата на социалните мрежи

19.03.2019 9:50 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Близнаците Уинкълвос: Крипто ще доведе до нещо по-голямо от ерата на социалните мрежи

Тайлър и Камерън Уинкълвос казват, че докато тайният крипто проект на Facebook е положителен за индустрията, в крайна сметка крипто екосистемата ще доведе до нещо по-голямо от ерата на социалните мрежи.

Близнаците направиха изказванията си по време на интервю с британския журнал The Telegraph на 17-ти март.

Близнаците имат известна история с основателя на Facebook, след като го съдиха за това, че е откраднал идеята за социалната мрежа от тях по време на студентските дни на триото в Харвард.

Случаят в крайна сметка бе решен, като близнаците получиха $ 20 милиона и 1,2 милиона Facebook акции (на стойност над $ 199,2 милиона).

Години след първото влизане на Уинкълвос в Биткойн , Зъкърбърг сега изглежда навлиза в крипто-пространството със собствения си таен проект на Facebook за интегриране на стабилни монети в WhatsApp, Facebook Messenger и Instagram.

В интервюто си за The Telegraph близнаците Уинкълвос</s tron g> очевидно оставят настрана миналите различия, като Камерън потвърждава, че идеята на Facebook ще бъде “наистина положително” развитие за индустрията.

Въпреки това близнаците твърдят, че в крайна сметка вярват, че иновацията, предложена от крипто, представлява по-съществено развитие от платформите за социални мрежи.

Камерън отбеляза, че използването на крипто като начин за прехвърляне на стойност и въвеждане на ресурси на пазарите е по-важно от нещо като споделяне на снимки.


https://t.me/joinchat/GVKUGRH2XQaG9Ww6oeui4Q

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Други Новини

Топ 3 дивидентни акции, които биха могли да се повишат с до 75% според Уолстрийт

Инвеститорите от всички сектори постоянно търсят надеждни високодоходни акции, които се отличават с устойчив ръст на дивидентите.

30.04.2024 13:30 3 мин. четене

Прогнози за цената на акциите на Google след блестящото първо тримесечие

Сундар Пичай, главен изпълнителен директор на Alphabet, подчерта дългогодишния ангажимент на компанията към изкуствения интелект (AI) по време на скорошния си разговор за печалбите.

30.04.2024 13:00 2 мин. четене

Мъже “крадат” от жените си в Пакистан – дигиталните валути може да са решението на проблема

По време на специална среща в Рияд министърът на финансите на Пакистан Мухаммад Аурангзеб изрази интереса на правителството да приеме дигитална валута.

30.04.2024 12:30 1 мин. четене

Голяма банка стана жертва на пробив на сигурността – информацията нн клиентите е изтекла

Голяма американска банка се оказва въвлечена в потенциален колективен иск след твърдения за значителен пробив на данните и последващ неуспех да защити чувствителната лична информация на своите клиенти.

30.04.2024 12:00 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.