НАЧАЛО Други

GPU копачите може скоро да намерят друг начин за изкарване на пари

18.03.2019 9:57 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
GPU копачите може скоро да намерят друг начин за изкарване на пари

GPU-базираните крипто копачи тежко претърпяха този мечи пазар – пример за това е NVIDIA.</s tron g>

Въпреки това, потребителите с излишни графични устройства скоро ще могат да поставят неефективния си хардуер за добив в друга печеливша употреба: отдаване под наем на тези, които искат да изживеят качествени PC игри на недостатъчно мощни компютри.

Както се съобщава от TechCrunch, Vectordash се стремят да позволят на хора с недостатъчно мощни системи, които не са предназначени за игри – като компютрите на Apple – да изпробват качествени PC игри с помощта на лица, желаещи да заемат неизползваната (излишната) си енергия. Това означава, че на теория, дори тези с Macbook Air биха могли да играят с 4K резолюция и 60 кадъра в секунда, тъй като тяхната интернет честотна лента е в състояние да обработва това количество данни.

Ако това звучи прекалено добре, за да е истина, не е така. Самото изпълнение на облак не е нищо особено ново, така че тази идея си заслужава вниманието. Sony пусна услугата за визуализация на облака в PlayStation Now преди години – въпреки че така и не се получи при тях. Въпреки това, компанията доказа, че облачното визуализиране е жизнеспособна опция за развитието на гейминга.

Услугата на Vectordash ще таксува $28 на месец за възможностите за предоставяне на облак. От другата страна на сделката, наемателите на графични процесори ще правят около $0.60 на ден – което не са толкова много пари за всеки, който има възможността да си купува най-мощните графични процесори. Въпреки това, възможността да се поставят по-малко печеливши, предназначени за копаене графични процесори може да помогне на онези, които бяха сериозно засегнати от мечия пазар и значително по-мощните ASIC ригове.

Най-важното за Vector dash , разбира се, е предлагането на плащания за наематели, които се конкурират с криптовалутна доходност – което не би трябвало да е прекалено трудно, като се има предвид, че доходността oт GPU добива в момента е незначителeн.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Други Новини

DogeChain спира работа – потребителите трябва да изтеглят своите средства до юни

DogeChain, основна платформа в екосистемата на Dogecoin, обяви предстоящото си закриване, насрочено за 1 юни 2024 г.

04.05.2024 6:00 1 мин. четене

Джак Дорси защитава политиките на Block на фона на обвиненията срещу компанията

По време на разговора за приходите на Block Inc. за първото тримесечие главният изпълнителен директор Джак Дорси засегна възможността за разследване от страна на Министерството на правосъдието.

03.05.2024 22:00 1 мин. четене

Волатилността на японската йена изглежда притеснителна

Йената, която в момента е на най-ниската си точка от 1990 г. насам, преживя най-значителното си седмично колебание на цената от 2022 г. насам, а Японската централна банка се намеси на пазара за първи път от 1998 г. насам.

03.05.2024 20:30 2 мин. четене

БРИКС: Важно съобщение за новата валута на съюза

БРИКС активно се стреми към установяването на нова валута на световната сцена, целяща да оспори господството на щатския долар.

03.05.2024 19:00 1 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.