НАЧАЛО Други

Блокчейн ще бъде по-голямата част от икономиката до 10-20 години

17.03.2019 13:04 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Блокчейн ще бъде по-голямата част от икономиката до 10-20 години

Съоснователят на Eтериум (ETH), Джуозеф Любин заяви, че очаква глобалната икономика да бъде 10 пъти по-голяма в следващите от 10 до 20 години. А когато блокчейн се разпростре напълно, технологията ще участва в по-голямата част от тази икономика. Любин направи изявлението на конференцията SXSW в Остин на 14 март.

По време на същото събитие, Любин добави, че едва ли през 1983 година е имало много хора, които са изпращали имейли, но в момента всичко го правят. Сходна е ситуацията с блокчейн. Въпреки, че както Любин се изрази в днешно време няма много “нормални хора, използващи системи базирани на блокчейн”, това ще се промени в най-близко бъдеще.

Той също така повтори обещанията на Етериум 2.0, заявявайки, че има много неефективности в Биткойн (BTC) и настоящата версия на Етериум, които трябва да бъдат отстранени:

В Биткойн и понастоящем в Етериум трябва да имаме специализиран хардуер, на който е необходима много електроенергия и много време в изчисления, за да поддържате всичко в синхрон. С Eтериум 2.0, след 18 месеца ще имаме блокчейн система, която е много по-мощна и скалируема, и използва значително по-малко енергия.

Както наскоро бе съобщено, Любин също каза, че блокчейн технологията и децентрализацията могат да бъдат от полза за създателите на съдържание и журналистите</s tron g>.

Споменатите по-горе изявления също са в съответствие с онова, което Любин каза през ноември миналата година, когато каза на интервюиращия от „Ню Йорк Таймс“, че с блокчейн обществото ще се премести от „недостиг до изобилие“.

https://t.me/joinchat/GVKUGRH2XQaG9Ww6oeui4Q

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Други Новини

БРИКС: Съюзът готов да открие централна банка за единна валута на държавите-членки

Съобщава се, че икономическият съюз БРИКС полага основите за създаването на собствена централна банка, която да емитира единна валута.

05.05.2024 9:00 1 мин. четене

БРИКС: Русия разкриха какво може да сложи край на долара

В отговор на продължаващите усилия за дедоларизация в рамките на алианса БРИКС, руският президент Владимир Путин привлече вниманието към потенциалната роля на петролната индустрия в Близкия изток в оспорването на господството на щатския долар.

05.05.2024 7:30 2 мин. четене

Интеграцията на AI ще тласне Apple до нови висоти – Джим Креймър

Според домакина на Mad Money по CNBC Джим Креймър, Apple може значително да се възползва от интегрирането на технологията за изкуствен интелект (AI), за да стимулира следващата вълна на приемане.

05.05.2024 6:30 2 мин. четене

Основателят на Cardano отговори на коментарите на Майкъл Сейлър за класифицирането на алткойните като ценни книжа

Чарлз Хоскинсън, основателят на компанията зад Cardano, се обърна към неотдавнашните коментари, направени от Майкъл Сейлър относно ADA, XRP, ETH и други алткойни.

05.05.2024 6:00 1 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.