НАЧАЛО Други

Крипто карта и портфейл предлага безплатни абонаменти за Spotify и Netflix

11.03.2019 18:28 3 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Крипто карта и портфейл предлага безплатни абонаменти за Spotify и Netflix

Платформа за плащания и криптовалути, предлагаща карта Visa, която може да се използва навсякъде, разкри редица кешбек предимства, предназначени да привлекат модерните потребители и често пътуващите.

Crypto.com казва, че сега предлага безплатни Netflix и Spotify абонаменти за притежателите на MCO Visa Card. Потребителите, които плащат за абонамента си с MCO Visa Card, могат да получат 100% отстъпка от цената на плана си. Toва е в зависимост от вида на картата, за която са се регистрирали.

Резултат с изображение за crypto.com

Платформата също предлага 10% отстъпка за резервациите на Expedia на клиентите с първите две нива на своята пет-степенна карта Visa, заедно с още 10% кешбек за резервациите на Airbnb за онези, които избират най-премиум варианта за карта.

Crypto.com казва, че картодържателите вече могат да получат и кешбек при всичките си покупки, вариращи от 1% до 5%, в зависимост от вида на картата.

Петте нива на картата са свързани с нивото на MCO токен, родната криптовалута на Crypto.com. Не трябва да се заделят средства за най-ниското ниво, но повече ползи се отключват, като се събират повече MCO токени.

Крис Марсалек, съосновател и главен изпълнителен директор на Crypto.com, каза:

MCO Visa вече предлага най-добрите условия за кешбек, от която и да е карта на пазара, както и бонуси, които съответстват на начина на живот на нашата общност. Получихме изключително положителни отзиви от нашите клиенти в Сингапур и с нетърпение очакваме да изпратим картите в САЩ, Европа и други ключови пазари. Продуктът е непреодолим, независимо дали сте сериозен крипто фанатик или някой, който просто научава за това.

Освен предплатената си карта, Crypto.com също се опитва да се позиционира като “най-доброто място за закупуване на крипто” – стартирайки своя Vortex Trading Engine миналия месец. Компанията твърди, че тази платформа има за цел да достави възможно най-ниските цени на криптовалутите на реалната цена – без такси или надценки – на всеки и в резултат на това твърди, че приложението му може да бъде по-ефективно от гледна точка на разходите, отколкото да се занимава с борси поотделно.

Като обяснява как е в състояние да постигне тези темпове, платформата се описва като институционален играч, който се ползва от „преференциални търговски условия с големи борси, което им позволява да прехвърлят 100% от всички спестявания на потребителите“.

Глобализация

Micro Visa картите на Crypto.com започват да се доставят на клиенти в Сингапур през октомври 2018 г. – а сега предплатеният продукт се насочва към САЩ.

Платформата твърди, че нейните метални карти не налагат годишни или месечни такси на своите клиенти, а всички те се възползват от неусвоените тегления на банкомати с месечен лимит.

Продуктът се допълва от приложение, което позволява на клиентите да купуват, продават и съхраняват множество криптовалути – и за да се гарантира, че редовните пътници могат да „харчат като местни“, междубанковите обменни курсове се предлагат за чуждестранни борси.

Според Crypto.com, това е еквивалент на получаването на „скоростта на Google“, когато търсите в интернет колко ще бъдат $100 в друга валута.

Crypto.com казва, че търсенето е било високо досега, с повече от 400, 000 изтегляния на приложението към днешна дата. Междувременно в целия свят са направени над 125 000 резервации на своята карта MCO Visa.


https://t.me/joinchat/GVKUGRH2XQaG9Ww6oeui4Q

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Други Новини

Колапсът на американската икономика може да е неизбежен

На фона на нарастващите опасения относно състоянието на икономиката на Съединените щати, изследователска платформа Game of Trade издаде предупреждение за потенциални тежки последици въз основа на конкретни показатели.

05.05.2024 10:00 3 мин. четене

БРИКС: Съюзът готов да открие централна банка за единна валута на държавите-членки

Съобщава се, че икономическият съюз БРИКС полага основите за създаването на собствена централна банка, която да емитира единна валута.

05.05.2024 9:00 1 мин. четене

БРИКС: Русия разкриха какво може да сложи край на долара

В отговор на продължаващите усилия за дедоларизация в рамките на алианса БРИКС, руският президент Владимир Путин привлече вниманието към потенциалната роля на петролната индустрия в Близкия изток в оспорването на господството на щатския долар.

05.05.2024 7:30 2 мин. четене

Интеграцията на AI ще тласне Apple до нови висоти – Джим Креймър

Според домакина на Mad Money по CNBC Джим Креймър, Apple може значително да се възползва от интегрирането на технологията за изкуствен интелект (AI), за да стимулира следващата вълна на приемане.

05.05.2024 6:30 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.