НАЧАЛО Други

Circle ще наблюдават пазара за да се борят с пъмп и дъмп схемите

02.03.2019 19:15 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Circle ще наблюдават пазара за да се борят с пъмп и дъмп схемите

Финансовата блокчейн компания Circle ще използва инструментите за наблюдение на пазара на компанията за дигитални финансови услуги, Nice Actimize, за да се бори с манипулациите, потвърждава прессъобщение на 27-ми февруари.

Nice Actimize, които образуват клон на израелския корпоративен софтуерния гигант Nice Ltd., предлагат професионални клиентски инструменти в областта на финансовите престъпления, риска и спазването на правилата.

Circle ще използва Cloud Markets Surveillance (CMS) на Actimize за проактивно предотвратяване и откриване на злонамерена търговска дейност на собствената си платформа, включително търговия с вътрешна информация, наслояване и дори така наречени пъмп и дъмп схеми.


„Адаптирането на иновативните технологични решения, като решенията за спазване на правилата при финансовите пазари от Nice Actimize за посрещане на потенциалните нужди на регулаторите и защита на нашите активи, поставя този ангажимент в затворен кръг”
, коментира главният регулаторен съветник на Circle и главният отговорник по спазването на изискванията, Робърт Бенч.

Институционалните платформи, като Circle, активно търсят да потушат притесненията относно манипулирането на пазарите на криптовалути.

Не само Nice, но и Nasdaq забелязаха успех при внедряването на технологията си за наблюдение на пазара в свързани области. През януари Nasdaq разкри, че седем крипто борси в момента използват тяхната технология за мониторинг на пазара.

Миналия месец, от стартъпа за търговия с ценни книжа Solidus Labs обявиха, че са събрали $3 милиона за борба с манипулирането на пазара.


https://t.me/joinchat/GVKUGRH2XQaG9Ww6oeui4Q

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Други Новини

Base е най-доброто решение от втори слой според директора на Coinbase

По време на разговора на 2 май 2024 г. за печалбите на Coinbase за първото тримесечие, главният изпълнителен директор Брайън Армстронг обяви, че Base се очертава като водещото решение от втори слой по обем на транзакциите.

06.05.2024 1:00 2 мин. четене

Използва ли Китай изкуствен интелект, за да манипулира мнението на хората?

Докладите сочат, че Китай използва тактики на когнитивната война, за да формира обществени убеждения и мнения, без да прибягва до пряка военна конфронтация.

06.05.2024 0:00 2 мин. четене

ETFSwap (ETFS) набира $1 милион, за да застане начело на токенизираната търговия с крипто ETF

ETFSwap (ETFS) набра над $1 милион в текущото си ICO, за да оглави търговията с токенизирани ETF на крипто пазара. Това новаторско развитие за ETFSwap (ETFS) демонстрира нарастващия интерес и доверие към новия подход за предлагане на ETF активи на крипто потребителите.

05.05.2024 21:00 4 мин. четене

Защо сътрудничеството между Китай и Европа е толко важно за световната икономика

Завършването на железопътната линия Унгария-Сърбия, водещ проект на китайската инициатива „Пояс и път“ (BRI), обещава да облекчи умората от пътуването на Балканите.

05.05.2024 19:00 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.