НАЧАЛО Биткойн

FIdelity предадоха факела на BTC Lightning Network

24.02.2019 18:24 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
FIdelity предадоха факела на BTC Lightning Network

Fidelity Digital Assets, крипто ръката на бостънския мениджър Fidelity Investments, просто предаде факела на Биткойн Lightning Network на своя съсед в Кеймбридж: Харвард.

Факелът е символична Биткойн транзакция от около $ 144, която преминава по света от човек на човек, за да покаже колко лесно е да се използва Lightning Network (LN), решение от два слоя, предназначено за по-бързи плащания. Когато играчите се присъединяват към тях, те добавят малки суми в Биткойн към пота.

Fidelity съобщава за $ 7,9 трилиона общи активи на клиентите си към 30-ти септември 2018 г. След публикуването на рекордни печалби в петък, с годишен доход над $6 милиарда и приходи, достигащи най-високи стойности от $20,4 милиарда, Fidelity стана първата институция за финансови услуги, която грабна факела и демонстрира подкрепата си за Биткойн като жизнеспособен платежен продукт.

След като взе факела от Биткойн поддръжника @wiz, Fidelity го предаде на Бизнес Училището на Харвард, в навечерието на годишната среща на Blockchain Summit.

Fidelity е основен играч в наемането на институционални инвеститори в крипто. На базата на силните фундаменти на криптовалутите, гигантът на финансовите услуги набира скорост, за да пусне новата си услуга за крипто попечителство през март.

Харвард, който притежава около $39 милиарда, е един от няколкото елитни университета, които според сведенията притежават Биткойн активи и като цяло крипто. Fidelity и Харвард се присъединяват към други най-влиятелни личности в криптосферата, включително главния изпълнителен директор на Binance, Чанпен Джао и изпълнителния директор на Square и Twitter, Джак Дорси.

https://t.me/joinchat/GVKUGRH2XQaG9Ww6oeui4Q

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Биткойн Новини

Да държиш Биткойн е като да закопаеш златото си в земята – Нуриел Рубини

Известният икономист Нуриел Рубини отново изрази силни критики към Биткойн (BTC), хвърляйки съмнение върху неговата децентрализация, сигурност и мащабируемост.

05.05.2024 11:00 2 мин. четене

Биткойн може да започне да се насочва към нови върхове – Питър Бранд

Известният търговец Питър Бранд разпали значителен дискурс в общността на криптовалутите с най-новата си прогноза, показваща, че Биткойн (BTC) може потенциално да преразгледа предишните си върхове, ако се придържа към традиционния бичи модел.

05.05.2024 9:30 2 мин. четене

Джак Дорси ще дари $21 милиона за развитието на Биткойн

Джак Дорси, съоснователят на Twitter, показа силна подкрепа за Биткойн и децентрализирани социални медии, като дари $21 милиона на OpenSats, организация с нестопанска цел. Този ход подчертава убеждението му, че Биткойн е родната валута на интернет.

05.05.2024 8:30 2 мин. четене

Топ 3 причини защо може да се очаква възстановяване на цената на Биткойн

Биткойн (BTC) отново привлече вниманието на инвеститорите, тъй като се появяват признаци за потенциално възстановяване на цената след спада от $68,000 до около $56,000, причинявайки известно сътресение в доверието на инвеститорите въпреки оставащите бичи настроения сред няколко анализатори.

05.05.2024 8:00 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.