НАЧАЛО Биткойн

CEO на Twitter каза, че светкавичната мрежа ще е в апликацията на Square

17.02.2019 20:23 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
CEO на Twitter каза, че светкавичната мрежа ще е в апликацията на Square

Главният изпълнителен директор на Twitter, Джак Дорси, потвърди, че светкавичната мрежа на Биткойн ще бъде включена в платежния портфейл и приложението, изградено от другата му компания – Square.

По време на подкаста на Стефан Ливера на 11-ти февруари, Дорси се присъедини към изпълнителния директор на Lightning Labs Елизабет Старк в дискусия за идеалите на мрежата и личната му вяра в протокола.

Запитан дали това би довело до интеграция с Cash приложението на Square, той изстреля изненадващо откровен отговор.

„Бихме искали Биткойн да стане възможно най-бърз, ефективен и транзакционен, а това включва разглеждане на базата от нашите продавачи“, каза той.

Въпросът не е “дали”, а по-скоро “кога” – как да се уверим, че получаваме скоростта, от която се нуждаем, и ефективността?



Преди няколко дни, Дорси лично се застъпи за Биткойн в Twitter, приемайки покана за участие в ретранслацията на Torch за транзакцията на Lightning Network. Инициативата, която започна миналия месец, включва релейна транзакция, изпратена между потребители на мрежата, повишаване на осведомеността и тестване на техническите му възможности.

“Това, което се опитвам да разбера за себе си по отношение на управлението на бизнес е как да продължим да разширяваме тази откритост, как да продължим да бъдем добри граждани в тази общност … като помагаме на тази общност да направи това без да налага … багажа, който идва с корпорациите.”

Тъй като светкавичната мрежа продължава да нараства и става по-стабилна, Torch бързо натрупва значителна публичност. Освен Джак Дорси, различни известни фигури в сферата на крипто продължават да говорят публично за проекта.


https://t.me/joinchat/GVKUGRH2XQaG9Ww6oeui4Q

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Биткойн Новини

Ето защо цената на Биткойн може да е достигнала дъното

Между 30 април и 1 май Биткойн преживя значителен срив, като отбеляза 11.5% спад до $56,522. Този срив доведе до ликвидиране на лонг позиции с ливъридж на обща стойност $172 милиона.

02.05.2024 14:30 2 мин. четене

Бомбастична прогноза за цената на Биткойн от Кати Ууд

Главният изпълнителен директор на ARK Invest Кати Ууд преразглежда прогнозата си цената на Биткойн (BTC), очаквайки ръст, предизвикан от засиленото институционално участие във водещата по пазарна капитализация криптовалута.

02.05.2024 12:30 1 мин. четене

Ерата на Биткойн тепърва ще разгърне своя потенциал според макро експерт

Според макро експерта Лин Алдън, пътят на Биткойн към превръщането му във важен клас активи ще продължи повече от десетилетие.

02.05.2024 2:30 1 мин. четене

Биткойн може да спадне до $40,000 преди да възобнови възхода си

Известният трейдър Питър Бранд, известен със своя опит във финансовите пазари, предложи уникална гледна точка за потенциалната траектория на Биткойн след неотдавнашен спад на пазара.

02.05.2024 1:30 1 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.