НАЧАЛО Биткойн

Поредната скандална прогноза: Биткойн до $250 000

12.02.2019 9:05 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Поредната скандална прогноза: Биткойн до $250 000

Марк Джефри, автор на книгата oт 2013-та, „Bitcoin Explained Simply“, остава с бичи настроения за бъдещето на Биткойн, въпреки сегашния климат. Създавайки аналози на дотком бум-а, той прогнозира бъдещ растеж до цена от $250 000.

Токен войни

Може би, в момента преживяваме крипто зимата, като държим нашето крипто с надеждите за бъдещи печалби, но Марк Джефри смята, че тази прогноза не трябва да е изненадваща. Ранният Биткойн пионер говори в подкаста „The Next Billion Seconds“:

Мисля, че това много прилича на дотком цикъла на бум и срив, който видяхме в края на миналия и началото на това хилядолетие.

Разбира се, периодът в края на 2017-та е аналогичен на ранните дни на дотком бум-а. Желаещите инвеститори, отчаяно да не пропуснат, ипотекираха домовете си, само за да вкарат парите си в крипто.

И разбира се, когато инвеститорите осъзнаха, че купуват нищо повече от неясно обещание за нещо, те се паникьосваха.

Пазарът отвръща на удара

Но Джефри предполага, че процесът е силно компресиран с криптовалута:

Така че в дотком цикъла, това беше около четири години и половина, може би пет. В криптосферата това беше около година и половина. Така че беше много по-бързо.

След малко повече от година в нашата крипто зима, би било добре да видим края на този мечи пазар в рамките на следващите шест месеца. Докато Джефри спира да предвижда кога ще се случи, той е убеден, че настоящият „мъртъв” период ще приключи.

Но това не е краят на историята. Това е средата. Това е второ действие. Третото действие е завръщането на джедайте и все още не сме там.

Завръщането на Биткойн

Така че ние сме в края на тази „сага“. Биткойн загуби много, както и Етериум . И разбира се, много хора бяха ощетени през това време.

Но Amazon и Google се издигнаха като феникс от пепелта на дотком бум-а, за да станат гигантите, които са днес. Facebook дори не съществуваше по онова време, като се е появява с вече научени уроци от доскорошния бум и срив.

Токените с реална стойност ще пребъдат и кой знае кое ще се окаже Facebook на криптовалутите. Джефри настоява, че “това предстои” и стои зад ранната си прогноза за Биткойн на стойност $250 000.

https://t.me/joinchat/GVKUGRH2XQaG9Ww6oeui4Q

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Биткойн Новини

Забранен ли е Биткойн (BTC) в Китай?

Скорошна публикация от Китай, страна, известна със строгите си регулации за Биткойн и криптовалути, привлече вниманието към правния статут на BTC.

07.05.2024 8:00 1 мин. четене

Поредният голям финансов мениджър се насочва към Биткойн ETF

Hightower, голяма фирма за управление на активи с AUM на обща стойност $130 милиарда, разкри инвестиция в спот Биткойн ETF, оценена на $68 милиона.

07.05.2024 7:30 2 мин. четене

Биткойн майнинг компаниите със значителни печалби

Последното покачване на цената на Биткойн предизвика по-голям отскок на крипто акциите, като компаниите за BTC майнинг отбелязаха значителни печалби.

07.05.2024 5:00 1 мин. четене

Ето колко трябва да струва Биткойн, за да са на печалба миньорите

През май печалбите от добив на Биткойн (BTC) отбелязаха значителен спад, тъй като започнаха да се проявяват последиците от четвъртото халвинг събитие на флагманската криптовалута.

06.05.2024 20:00 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.