НАЧАЛО Други

Колко струва да си купиш исторически ресторант в Канада?

11.02.2019 9:38 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Колко струва да си купиш исторически ресторант в Канада?

Продава се историческият ресторант Stone Jug, разположен в Карбонеар, Канада. Собственикът приема трите водещи криптовалути по пазарна капитализация - Биткойн (BTC), XRP и Етериум (ETH) - и 28 валути, включително японската йена, щатския долар и еврото.

На цена от $5,5 милиона, мястото е дом на утвърдени бар и ресторант, както и театър и конферентна зала на третия етаж.

Сградата се гордее с ръчно изработени каменни стени с дебелина от един метър, украсени с полилеи, които са внесени от Европа, блестящи дървени подове, зашеметяващи дървени перила и три етажа, всеки от които е разположен на около 3 000 квадратни метра. Обзавеждането, включително 26-метровия бар, е изградено от обработено дърво, внесено от Китай.

Построен през 1860 година, оригиналният Stone Jug е бил център за търговия.


Според обявата в Propy, на първия етаж са настанява над 75 гости, а на втория етаж – 185 гости. Многофункционалната театрална и конферентна зала на третия етаж може да побере 110 души за сватби, конференции, театрални и музикални представления. Уикендите предлагат традиционна музика на местни изпълнители.

Имотът включва и паркинг с площ от 9000 квадратни метра, който може да бъде превърнат в хотел или други съоръжения.

Ресторантът разполага със скара на дърва, а барът предлага традиционното питие Dark & Stormy на Stone Jug, най-различни наливни бири и селекция от вина.

Историческият Карбонеар е установен от края на 1500-те през 1600-те години и е едно от първите населени места в Северна Америка.

https://t.me/joinchat/GVKUGRH2XQaG9Ww6oeui4Q

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Други Новини

Топ инвестиционни стратегии за дивидентни печалби

Следенето на движенията на професионалните инвеститори може да даде ценна информация, особено на трудни пазари като настоящия, твърди Питър Санторо, водещ мениджър на фонда Invesco Diversified Dividend.

06.05.2024 15:00 2 мин. четене

Има ли влияние пазара на имоти върху криптовалутите?

Пазарът на недвижими имоти има значително влияние върху инвестициите в криптовалута. Настоящите предизвикателства в областта на недвижимите имоти, като например завишените цени на жилищата и ограничената наличност, подтикват хората да проучват алтернативни възможности за инвестиции като криптовалутите.

06.05.2024 14:30 2 мин. четене

Цената на златото продължава да върви нагоре на фона на смесени икономически сигнали

Цените на златото се повишиха след смесени сигнали от икономиката на САЩ. Нараства оптимизмът, че усилията на Федералния резерв за борба с инфлацията ще доведат до меко приземяване на икономиката.

06.05.2024 14:00 2 мин. четене

Tesla на Илон Мъск официално добави плащания с Dogecoin

Tesla, ръководена от Илон Мъск, въведе Dogecoin като официален метод за плащане на своя уебсайт. Страницата за плащания е преработена, за да включи Dogecoin – любимата меме монета на голяма част от крипто общността.

06.05.2024 13:35 1 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.