НАЧАЛО Алткойни

Двата най-доходоносни алткойни се завръщат

08.02.2019 8:00 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Двата най-доходоносни алткойни се завръщат

Когато става дума за търговия, печалбата е най-ценното нещо.

Независимо дали става дума за краткосрочна или дългосрочна инвестиция, огромна или малка инвестирана сума, целта винаги е била да се печели, поне прилична сума. Но цялостният криптовалутен пазар от 2018 не беше точно най-обещаващ, тъй като токените бяха изправени пред множество пречки.

Това усложни осигуряването достойни печалби от страна на трейдърите, тъй като някои от най-обещаващите токени по това време продължават да са на загуба. Новата година обаче вижда много повече зелени светлини и малко по-малко червени, тъй като повече от тези токени правят впечатляващо завръщане. Тъй като тези криптота продължават да изграждат стабилност, много е вероятно скоро да станем свидетели на нов бичи пазар.

DASH

Преди известен като Darkcoin, историята на търговията с тази монета показва процес на растеж, стъпка по стъпка. От $0.21 до $1000, Dash е в играта достатъчно дълго, за да бъде взет под внимание по отношение на рентабилността и търгуемостта за способността си да изгради достатъчно инерция за дългосрочен бичи пазар. Макар и бавно, Dash бавно и спокойно се връща към $100, цената, която последно бе видяна през ноември 2018 г. Въпреки това, Dash се изкачи до $60. Още през януари този токен се търгуваше между $80 и $90, преди да спадне до $60.

BSV

Не само, че BSV реши да надскочи подкрепата от $60, но монетата също нарасна с 9.22% в печалбите си. BSV има една от най-забележителните прогресии от самото си създаване, и става още по-интересно като се има предвид, че е едва на 4 месеца. Отваряйки на цена от $88, BSV постигна най-високия си връх от $243.78 на 14-и ноември 2018 г. и продължи да поддържа стабилността в цените и обема. Докато много токени се удавят в първите няколко месеца, BSV продължава да се показва като ценна монета за търговия.

Наблюдават се и положителни тенденции при редица други алткойн, като на този етап прогнозите са разнообразни – след одобрение на Биткойн ETF, сделките с фючърсни договори и редица други “подобрения” в икономиката на криптовалутите, всички алткойн ще навлезнат в бичи пазар успоредно с BTC, или ще продължат движението на мечките. Всеки анализатор и крипто ентусиаст е с различна гледна точка за бъдещето на дигиталните активи, но в крайна сметка, както неведнъж се споменава от най-големите лица в бранша, крипто е тук за да остане.

https://t.me/joinchat/GVKUGRH2XQaG9Ww6oeui4Q

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Tesla на Илон Мъск официално добави плащания с Dogecoin

Tesla, ръководена от Илон Мъск, въведе Dogecoin като официален метод за плащане на своя уебсайт. Страницата за плащания е преработена, за да включи Dogecoin – любимата меме монета на голяма част от крипто общността.

06.05.2024 13:35 1 мин. четене

Тези 4 проекта ще отключат токени на стойност над $2 милиарда този месец

Според данни на Token Unlocks през май ще бъдат пуснати значителни количества токени от различни крипто проекти, като водещи ще бъдат Aavo, Pyth Network, Memecoin и Starknet.

06.05.2024 9:30 2 мин. четене

Най-големият алткойн сезон се задава на хоризонта според крипто експерт

Скорошният скок на Биткойн (BTC) до рекордно високата стойност от $73,750, последван от спад до $57,000, постави основите на това, което мнозина в криптовалутната общност очакват като начало на алткойн сезона.

06.05.2024 8:30 2 мин. четене

Големите крипто инвеститори агресивно купуват тези 5 криптовалути

В последните операции на Binance няколко крипто китове значително разшириха притежанията си чрез придобиване на значителни количества PEPE, LINK, UNI, MKR и ENS токени.

06.05.2024 8:00 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.