Home

Биткойн до $ 1,250, твърди JPMorgan

26.01.2019 11:41 2мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Биткойн до $ 1,250, твърди JPMorgan

Анализаторите и наблюдателите на пазара от известно време се опитват да предскажат кога ще стигнем дъното.

Някои са по-оптимистични от други, но JPMorgan са с твърдо песимистични виждания.

Според Ройтерс, JPMorgan, който никога не е бил привърженик на Биткойн и криптовалутите, е предвидил дъно от $ 1,250, ако мечият пазар продължи. Банковият гигант добави, че блокчейн технологията е широко разпространена и няма да има значение за банките през следващите три до пет години.

JPMorgan е сред големите финансови институции, които са много скептични към Биткойн. Това наистина не е изненадващо, тъй като техният бизнес модел включва много чужди пари, а децентрализираната валута е заплаха за това.

Анализаторите от банката добавиха, че крипто активите ще спечелят когато всички се доверят на традиционните активи като долара, златото и глобалната платежна система.

В доклада се казва: “Дори при екстремни сценарии като рецесия или финансови кризи, има по-ликвидни и по-малко сложни инструменти за сключване на сделки, инвестиции и хеджиране”, добавяйки, че участието на институциите в крипто пазарите е спаднало последните няколко месеца.

Докладът твърди, че не е в състояние да посочи всички големи търговци на дребно, които са приели криптовалутите през 2018 г. и че предназначението му остава “спорно”. Изглежда, че JP Morgan не смята, че Overstock, Newegg и Microsoft “достатъчно големи”.

Прогнозата от $ 1,250 е смела, но без реални анализи или технически показатели, които да я подкрепят, докладът може просто да се разглежда като допълнителен FUD от Wall Street. Въпреки това, редица анализатори са използвали индикатори, за да направят своите прогнози, и повечето от тях са на мнение, че Биткойн ще падне, преди да се възстанови.

https://t.me/joinchat/GVKUGRH2XQaG9Ww6oeui4Q

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Други Новини

Кой от кандидатите за президент на САЩ печели подкрепата на Уолстрийт?

Дарителите от Уолстрийт, Силициевата долина и Холивуд изиграха ключова роля в подпомагането на усилията на вицепрезидента Камала Харис за набиране на средства през август, което даде на демократите финансово предимство пред Доналд Тръмп на прага на финалната фаза на изборите.

22.09.2024 17:00 1мин. четене Kosta Gushterov

БРИКС: Какво може да спре Турция от присъединяване към съюза?

Турският външен министър Хакан Фидан заяви в сряда, че Анкара проучва алтернативни глобални съюзи, като все още се стреми към членство в ЕС.

22.09.2024 14:01 1мин. четене Kosta Gushterov

Про-крипто адвокат ще се изправи срещу Елизабет Уорън в ключов дебат за регулациите

Аԁвокатът на XRP Джон Дийтън, който си осигури номинацията на републиканците за сенаторското място в Масачузетс, ще се изправи срещу сенатора демократ Елизабет Уорън в дългоочакван дебат на 15 октомври 2024 г.

22.09.2024 13:00 2мин. четене Alexander Zdravkov

SEC вероятно ще обжалва решението по делото с Ripple с наближаването на крайния срок

Напрежението около делото на Ripple срещу SEC се засилва, тъй като дискусиите за потенциално обжалване набират скорост.

22.09.2024 7:30 2мин. четене Alexander Zdravkov

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.