Home

Tron вече имат 150 dApp и над 300 интелигентни договора

25.01.2019 23:14 2мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Tron вече имат 150 dApp и над 300 интелигентни договора

Tron (TRX) е на път достигне съвсем друго ниво през 2019 година. Компанията е записа 142 dApps само преди седем дни и сега броя им е 150 с 300 интелигентни договора, разположени на блокчейнa. Освен това, има 7 децентрализирани борси (DEX) и 30 dApp инструмента.

Тази информация е публикувана на официалната страница на Tron Foundation на 25-ти януари. Компанията се опитва да направи нещата “по-велики”, което очевидно води до тази цифра и броя на интелигентните договори.

TRON има над 150 dApps и над 300 интелигентни договора. Според tron.dapp има 7 децентрализирани борси (DEX), 6 колекционерски игри и 30 инструмента dApps. Екосистемата на децентрализираните приложения е сравнително добре затворен кръг, формирайки органична тенденция на растеж.

Само преди една седмица беше завършена програмата на компанията Accelerator, предназначена да привлече разработчици към мрежата. Програмата е пряко отговорна за 142 записани по това време dApps, а Tron също организира конференцията niTRONICS, която се провежда в щаба, в Сан Франциско. Очакваше се конференцията да сближи Tron и да му даде повече експозиция. Изглежда, че е така, защото бързият темп на растеж не може да бъде обяснен по друг начин.

Съвсем наскоро, генералният изпълнителен директор на компанията, Джъстин Сън, заяви, че Tron скоро ще поеме власт от Facebook, Amazon и Google. Не може да се каже, че той не знае какво прави. Той подкрепи изявлението си, като заяви, че компанията има повече да разкрие пред света тази година, отколкото през цялата им история. Продуктите на Tron най-често водят до определен растеж за компанията.

Междувременно, тези интернет гиганти също работят усилено, за да останат на върха. Вече не е водеща новината, че Facebook разработва стейбълкойн, който предстои да бъде пуснат. Amazon, от друга страна, започна да приема Биткойн плащания първоначално с плъгин на Moon браузъра.

Чрез акаунт с плъгина може да се направи плащане за продукти на уебсайта на Amazon. Не е ясно обаче какво прави Google, за да остане актуален.

Годината току-що започна и не може да се каже какво може да направи Tron, така че нека повярваме в думите на Сън и внимателно да наблюдаваме как се развиват нещата.

https://t.me/joinchat/GVKUGRH2XQaG9Ww6oeui4Q

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Стар крипто кит продава огромни количества Етериум

Етериум кит наскоро предизвика вълнение, разтоварвайки значителна част от активите си, продавайки ETH на стойност над $24 милиона през последните три дни на фона на сериозен пазарен натиск.

20.09.2024 6:30 1мин. четене Alexander Zdravkov

XRP на ръба на голям пробив – китовете трупат с невероятни темпове

XRP се търгува във възходящ триъгълник, което е сигнал за потенциален значителен пробив.

20.09.2024 6:00 1мин. четене Alexander Zdravkov

Dogecoin: Активността на китовете сигнализира за нарастващо доверие на инвеститорите

Неотдавнашните ончейн данни за Dogecoin (DOGE) разкриват рязко повишаване на активността, което свидетелства за нарастващ оптимизъм сред крипто инвеститорите по отношение на популярната меме монета.

19.09.2024 22:00 1мин. четене Alexander Zdravkov

Ето кой крипто проект се очертава като основен конкурент на Solana според експерт

Раул Пал, главен изпълнителен директор на Real Vision и виден макро анализатор, е идентифицирал блокчейн от първи слой, който според него може да стане доминиращ в крипто пространството.

19.09.2024 19:00 2мин. четене Alexander Zdravkov

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.