НАЧАЛО Алткойни

Cardano (ADA) бележи още едно значително постижение

17.03.2022 9:00 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Cardano (ADA) бележи още едно значително постижение

Докато екосистемата на Cardano (ADA) продължава да расте, нараства и нейната обща заключена стойност (TVL), която направи големи крачки от края на януари 2022 г., като наскоро надмина границата от $200 милиона.

По-конкретно, на 16-ти март TVL за най-големия дигитален актив по Proof-of-Stake (PoS) беше $207.6 милиона, което е най-високото ниво за всички времена, биейки всички предишни рекорди, според данните от платформата за анализ Defi Llama.

Струва си да се отбележи, че TVL за Cardano е в стабилен ръст от края на януари 2022 г. след дълъг спад и съвпада с пускането на SundaeSwap (SUNDAE), първата децентрализирана борса на блокчейна (DEX).

Най-новият рекорд представлява увеличение с повече от $50 милиона в стойността на заложените средства само за десет дни, като TVL на 6-ти март възлизаше на $152 милиона. Тази стойност се е увеличила с над $200 милиона за по-малко от три месеца.

Неговият TVL на 20-ти януари, точно преди началото на драматичното му покачване, беше едва над $3 милиона, което означава, че стойността на заложените средства на Cardano блокчейна се е увеличила с невероятните 98%.

Прочети Още: Анализатор очаква тази криптовалута да скочи със 70%

По-голямата част от средствата в мрежата все още се намират в SundaeSwap. В момента борсата възлиза на $112.7 милиона или 54% от общия TVL.

SundaeSwap продължава да бъде следван от Minswap (MIN) с $93.3 милиона, MuesliSwap (MILK) с $1.6 милиона и ADAX Pro (ADAX) с $14,020.

Въпреки това развитие, сигналът Cardano On-Chain вчера беше мечи, което екипът на платформата намекна, че всъщност може да бъде знак за купуване на спад.

Общността на Cardano очаква токенът да се търгува на $1.5 до края на този месец. Дали това е постижимо или не, остава да се види в зависимост от инерцията на покупките на Cardano.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Tesla на Илон Мъск официално добави плащания с Dogecoin

Tesla, ръководена от Илон Мъск, въведе Dogecoin като официален метод за плащане на своя уебсайт. Страницата за плащания е преработена, за да включи Dogecoin – любимата меме монета на голяма част от крипто общността.

06.05.2024 13:35 1 мин. четене

Тези 4 проекта ще отключат токени на стойност над $2 милиарда този месец

Според данни на Token Unlocks през май ще бъдат пуснати значителни количества токени от различни крипто проекти, като водещи ще бъдат Aavo, Pyth Network, Memecoin и Starknet.

06.05.2024 9:30 2 мин. четене

Най-големият алткойн сезон се задава на хоризонта според крипто експерт

Скорошният скок на Биткойн (BTC) до рекордно високата стойност от $73,750, последван от спад до $57,000, постави основите на това, което мнозина в криптовалутната общност очакват като начало на алткойн сезона.

06.05.2024 8:30 2 мин. четене

Големите крипто инвеститори агресивно купуват тези 5 криптовалути

В последните операции на Binance няколко крипто китове значително разшириха притежанията си чрез придобиване на значителни количества PEPE, LINK, UNI, MKR и ENS токени.

06.05.2024 8:00 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.