НАЧАЛО Регулации

Малайзия с крипто регулация

14.01.2019 20:28 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Малайзия с крипто регулация

Малайзийската регулация за криптовалути влиза в сила във вторник, предаде Ройтерс в понеделник, 14-ти януари.

От вторник всяко лице, опериращо с неоторизирани ICO или с борси за търговия на дигитални активи в Малайзия, ще бъде изправен пред 10-годишна присъда и глоба от 10 милиона рингити ($2.4 милиона).

Според малайзийския новинарски канал The Star Eng отбелязва положителните перспективи на Министерството на финансите за криптовалутната индустрия, като посочва:

Министерството на финансите се интересува от цифровите активи и основните си технологии, които имат потенциала да създадат иновации както в старите, така и в новите индустрии.

Министерството смята, че цифровите активи предлагат както алтернативен метод за набиране на средства, така и нов клас активи за инвеститорите. Правителството на Малайзия все още не е решило дали да легализира криптовалутите. Въпреки това, от ноември миналата година стана ясно, че Малайзия ще приеме правила за криптовалути и ICO проекти през първото тримесечие на 2019 г.

https://t.me/joinchat/GVKUGRH2XQaG9Ww6oeui4Q

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Регулации Новини

Русия няма планове да забрани Биткойн или криптовалутите

Според изявление на законодател, последните съобщения, че Русия възнамерява да наложи пълна забрана на транзакциите с криптовалути поради геополитическо напрежение, са неточни.

30.04.2024 9:39 2 мин. четене

ЕС затяга регулациите за борба с прането на пари в сектора на криптовалутите

Европейският парламент наскоро одобри цялостен пакет от закони, насочени към укрепване на усилията на Европейския съюз за борба с прането на пари (AML) и финансирането на тероризма (CTF), със забележим акцент върху затягането на регулациите в сектора на криптовалутите.

30.04.2024 1:30 2 мин. четене

Основателят на Tron е скептичен за одобрението на спот Етериум ETF

Джъстин Сън, основателят на Tron, изрази скептицизъм по отношение на одобрението на спот Етериум ETF от Комисията по ценни книжа и борси на САЩ (SEC).

30.04.2024 1:00 2 мин. четене

Южна Корея ще превърне временния си отдел за разследване на крипто престъпления в постоянен

Южна Корея се подготвя да институционализира усилията си в борбата с престъпленията и измамите, свързани с крипто, като трансформира своя временен отдел за разследване на крипто в постоянен.

30.04.2024 0:00 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.