Home

Виталик Бутерин не е фен на Bitcoin SV

30.12.2018 13:34 1мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Виталик Бутерин не е фен на Bitcoin SV

В поредица от публикации в Twitter, Виталик Бутерин, съосновател на Етериум , изрази своето неодобрение за Bitcoin SV (BSV), наричайки новия хард форк на BCH “горящ боклук”.

Коментарите бяха направени в онлайн дебат в Twitter с Туур Демеестър на Коледа.

В дискусията, Бутерин обсъди предимствата и недостатъците на Proof-of-Work (PoW) и Proof-of-Stake (PoS), два алгоритъма, използвани от разработчиците на криптовалути при изграждането на техните активи. Бутерин имаше следното да каже за Bitcoin SV:

Освен това, Виталик отправи критика към PoW, като в един момент заяви, че вече не вярва в алгоритъма, но въпреки това остава оптимист за технологията, която се разработва. За съжаление, той не споделя същите настроения за Bitcoin SV, който твърди, че е създаден в съответствие с първоначалната визия, зададена от основните разработчици на Bitcoin.

Bitcoin SV и Bitcoin ABC се разделиха от Биткойн Кеш (BCH) на 15-ти ноември 2018 г. BSV е разработена с цел да разреши проблемите на Биткойн “по веригата”, използвайки гигантски блокови размери. От самото си начало обаче той продължава да се сблъсква с различни публични и технически проблеми.
https://t.me/joinchat/GVKUGRH2XQaG9Ww6oeui4Q

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Швейцарска държавна банка добавя нови крипто услуги

Докато Биткойн и по-широките пазари на криптовалути преживяват период на стагнация, PostFinance, банка, изцяло притежавана от швейцарското правителство, предостави някои положителни новини за 5 алткойна.

03.07.2024 13:00 1мин. четене

Ripple може да разпродаде 300 милиона XRP през юли

Ripple се подготвя за значителна разпродажба на XRP през юли, като за тази цел резервира 300 милиона токена на стойност $145.5 милиона.

03.07.2024 10:30 2мин. четене

Крипто проект изненадващо реши да изгори 5% от предлагането си

Изгарянето на токени не е толкова рядко практика и често някои крипто проекти, като Shiba Inu, прибягват до тази стратегия, за да намалят предлагането и да стимулират ръст на цената чрез създаване на оскъдност.

03.07.2024 8:30 1мин. четене

Започна делистването на токени преди сливането на три алткойна

Първата фаза на сливането на токени, инициирано от Artificial Superintelligence Alliance (ASI) започна на 1 юли, като включваше интегрирането на AGIX на SingularityNET и OCEAN на Ocean Protocol в токена FET на Fetch.ai.

03.07.2024 8:00 1мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.