НАЧАЛО Алткойни

Етериум удря 50 милиона адреса

17.12.2018 11:37 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Етериум удря 50 милиона адреса

Интересното е, че дори и в непредвидимия пазар на мечки през 2018 г. ръстът на тази цифра не се е забавил значително, както е показано на графиката по-долу.

Според данните, събрани от The Block от Etherscan.io, броят на уникалните адреси на Етериум (не портфейли) наскоро надмина ключовото ниво от 50 милиона – едно монументално постижение за всяка мрежа.

Въпреки това настоящите перспективи за растеж на тази статистика са далеч от тези, наблюдавани в началото на януари 2018 г., когато ETH надвиши $ 1,000, а търсенето на DApps и Етериум токена скочи чуствително. Например, на 4-ти януари, когато манията на алткойните достигна своя връх, за един ден бяха създадени 352,888 нови адреса.

Днес приблизително 70,000 нови адреса се добавят към мрежата всеки ден, което е далеч от малка сума. Това може да означава, че десетки хиляди потребители все още виждат стойност в това, което Етериум може да предложи, тъй като процесите са станали още по-евтини.

Докато непрекъснатият растеж на мрежата е добре дошъл, то не е всичко, слънце и дъги, така да се каже. Както отбелязва The Block, броят на активните адреси или сметките, които изпращат и получават транзакции ежедневно, всъщност са паднали, дори когато общите адреси са се увеличили. На 16-ти януари 2018 г. 719,093 Етериум адреси изпращат и / или получават средства, като за събота са 232,085.

Още по-лошо, активните адреси на Етериум съставляват само 0,46% от всички съществуващи уникални адреси, далеч от януарските 3,5%.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Този алткойн скоро може да достигне нов исторически рекорд на цената според топ анализатор

Експертът по криптовалути “il Capo of Crypto”, известен с типично песимистичната си позиция, наскоро обсъди разгледа ситуацията около лидера в сектора на смарт договорите – Етериум (ETH).

06.05.2024 18:30 1 мин. четене

Binance премахва тези 5 криптовалути от фючърсната си платформа

Binance Futures, подразделението за търговия с фючърси на крипто борсата Binance, представи оперативни корекции, които ще засегнат няколко безсрочни договора.

06.05.2024 17:00 2 мин. четене

Tesla на Илон Мъск официално добави плащания с Dogecoin

Tesla, ръководена от Илон Мъск, въведе Dogecoin като официален метод за плащане на своя уебсайт. Страницата за плащания е преработена, за да включи Dogecoin – любимата меме монета на голяма част от крипто общността.

06.05.2024 13:35 1 мин. четене

Тези 4 проекта ще отключат токени на стойност над $2 милиарда този месец

Според данни на Token Unlocks през май ще бъдат пуснати значителни количества токени от различни крипто проекти, като водещи ще бъдат Aavo, Pyth Network, Memecoin и Starknet.

06.05.2024 9:30 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.