Home

Роджър Вер и Джими Сонг ще говорят за Биткойн в Ибиза

14.12.2018 16:44 2мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Роджър Вер и Джими Сонг ще говорят за Биткойн в Ибиза

Следващия понеделник ще има дебат между две водещи фигури в Биткойн света.

Главният изпълнителен директор на Bitcoin.com Роджър Вер и разработчикът на Биткойн Core Джими Сонг ще бъдат на борда на блокчейн круиза в Средиземно море.

Дискусията обещава да бъде една от най-важните части от тридневното събитие, наблюдавано от 2,500 делегати на борда на кораба на Coinsbank.

В петък, 7-ми септември, круизът Coinsbank ще замине от Барселона с 2,500 крипто ентусиасти. Сред присъстващите ще бъдат редица водещи фигури в бранша, сред които са Джон Макафи и Брок Пиърс. На 10 септември корабът ще акостира в Ибиза, където е планирано да се види едно от най-важните събития в пътуването.

В 13:00 ч. Роджър Вeр и Джими Сонг ще се изправят един срещу друг в дебат, който беше наречен като “Cash срещу Core”. Главният изпълнителен директор на Bitcoin.com Роджър Вер е страстен застъпник на Биткойн Кеш и неговите ниски такси, и фокусиране върху реалния свят.

Джими Сонг, от друга страна, е горд евангелист на Bitcoin Core. Чрез писането и разработката си той е неуморим източник на подкрепа за Bitcoin. И двамата проповядваха Bitcoin, преди да стане готино, и остават твърди поддръжници до ден днешен.

Докато Роджър Вер и Джими Сонг имат огромно уважение един към друг, би било честно да се каже, че има някои неща, за които не са съгласни. Вероятно ще се появят такива теми, като например “Lightning Network” и “Bitcoin”, определянето на Биткойн като запас от стойност или средство за размяна. Спорът между Роджър Вер и Джими Сонг със сигурност ще бъде изпълнен с интересни разговори.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Други Новини

Индия обмисля забрана на чат приложението Telegram – ето защо

Telegram е изправен пред потенциални ограничения в Индия след значителен пробив в сигурността, свързан с приложението.

20.09.2024 21:45 2мин. четене Alexander Zdravkov

Камала Харис разглежда нови крипто политики за САЩ според Антъни Скарамучи

Антъни Скарамучи, основател на SkyBridge Capital, обяви, че вицепрезидентът Камала Харис работи по политиките за криптовалутите в кампанията си с подкрепата на крипто застъпници.

20.09.2024 20:45 1мин. четене Alexander Zdravkov

Как намаляването на лихвите ще послужи като бичи сигнал за крипто пазара?

Известен крипто анализатор преразгледа гледната си точка за някои дигитални активи след неотдавнашното намаляване на лихвения процент от страна на Федералния резерв.

20.09.2024 20:00 2мин. четене Kosta Gushterov

Намаляването на лихвите с 0.5% е “политически ход” – Доналд Тръмп

Доналд Тръмп разкритикува неотдавнашното решение на Федералния резерв да намали основния си лихвен процент с половин пункт, като го нарече “политическа маневра” и предположи, че по-малкото намаление би било по-подходящо.

20.09.2024 19:45 2мин. четене Alexander Zdravkov

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.