НАЧАЛО Други

Robinhood пуска спестовни сметки с Mastercard

14.12.2018 14:48 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Robinhood пуска спестовни сметки с Mastercard

Robinhood подбива големите банки, като предлага новите си функции за спестовни сметки с нулеви такси.

При липса на овърдрафт или месечни такси, солидна 3-процентна лихва и повече банкомати в САЩ в сравнение с петте най-големи банки взети заедно, Robinhood несъмнено ще предизвика сътресения.

Приложението за свободна борсова търговия вече използва този подход, за да атакува брокери като E * Trade и Charles Schwab, които начисляват такса за търговия. Платформата пробива на по-широкия пазар на финансовите услуги с модел, който може да постави натиск върху Wells Fargo, Chase и Bank of America.

Днес Robinhood пуска спестовни сметки и операции с дебитна карта Mastercard в САЩ, издадена чрез Sutton Bank, която започва да се изпраща на потребителите на 18-ти декември.

Потребителите печелят 3% от средствата, които държат на платформата, но няма минимален баланс или такси за месечно членство, овърдрафт, чуждестранни транзакции или смяна на карти. Това е доста добро предложение в сравнение с другите водещи банки, които таксуват за част от услугите или предлагат много по-ниски лихвени проценти.

Компромисът е, че докато клиентите получават 24/7 поддръжка, те няма да могат да посещават местен банков клон. Потребителите, които искат ранен достъп, могат да се регистрират тук.

Robinhood ще изпраща покани за новата функция през януари.

https://t.me/joinchat/GVKUGRH2XQaG9Ww6oeui4Q

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Други Новини

Американците вече не се притесняват толкова от стагфлация

Изглежда, че неотдавнашната траектория на американската икономика се е отдалечила от опасността от стагфлация, което облекчава опасенията на анализаторите и успокоява пазарната тревога.

05.05.2024 16:30 2 мин. четене

БРИКС: Google пренасочва офисите си от САЩ към държави то алианса

Като част от мерките за съкращаване на разходите Google САЩ уволни повече от 200 „основни“ служители и премести тези позиции в чужбина.

05.05.2024 15:30 2 мин. четене

Уорън Бъфет сравни изкуственият интелект с ядрените оръжия

По време на годишната среща на акционерите на Berkshire Hathaway Уорън Бъфет засегна различни теми – от изкуствения интелект (AI) до плановете за наследяване и намаления дял на компанията в Apple.

05.05.2024 15:30 1 мин. четене

Най-големият трансфер на богатство може да е още тази година

От Ernst & Young (EY) смятат, че продължаващото прехвърляне на богатство от бейби бумърите към техните наследници представлява най-значителното прехвърляне на средства в човешката история.

05.05.2024 14:30 1 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.