НАЧАЛО Биткойн

Square вижда двойно повече приходи от Биткойн продажби в Q2

13.12.2018 13:41 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Square вижда двойно повече приходи от Биткойн продажби в Q2

Платежната платформа за мобилни устройства заяви, че е реализирала приходи от 37 милиона долара през второто тримесечие на годината отколкото предлагането на продажби на Биткойн .

Компанията издаде неодитиран тримесечен финансов отчет в сряда и заяви, че е реализирал общ нетен приход от 814 млн. долара, 6% от които идват от услугата за закупуване на крипто, която е била активна в приложението ѝ в края на миналата година.

Въпреки това, с качването на разходите за улесняване на покупките на Биткойн, до над 36,5 милиона щатски долара за същия период, докладът сочи, че Square отново е резервирал малка сума от 420,000 долара за своята услуга за Биткойн.

Печалбата от продажбите на Биткойн почти се удвояват в сравнение с първото тримесечие, което е около 223,000 долара.

По време на конферентен разговор в сряда, главният финансов директор на Square Сара Фриър заяви, че целта на услугата за закупуване на Биткойн в кеш ап не е “да се опитва да придвижи монетизирането на Биткойн днес”.

Square добави услугата през ноември във фаза на тестване и я отвори за потребителите през януари, през който потребителите в почти всички щати в САЩ могат да купуват и да изпращат Биткойн.

През юни, Square получи BitLicense от регулаторните органи в щата Ню Йорк, приближавайки се по-близо до предлагането на услугата на потенциално всички щати в страната.

Изображение от pedrosek/Shutterstock.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Биткойн Новини

Крипто инвеститор загуби близо $70 милиона по нелеп начин

При изумително развитие, крипто търговец претърпя опустошителна загуба в размер на $68 милиона в WBTC след като стана жертва на експлойт.

04.05.2024 7:30 2 мин. четене

Биткойн може да се срине с 50% според пазарен експерт

Между октомври 2023 г. и април 2024 г. Биткойн (BTC) предизвика вълнение и оптимизъм със значими развития. Въпреки това сегашните настроения около водещата криптовалута са засенчени от несигурност и опасения относно бъдещата му траектория.

04.05.2024 7:00 1 мин. четене

Dogecoin и един изненадващ алткойн надминаха Биткойн по тази метрика

През последните месеци се наблюдаваше значителен ръст както на Биткойн, така и на алткойните, като през март BTC достигна нов исторически връх (ATH).

04.05.2024 0:00 1 мин. четене

Block на Джак Дорси ще купува Биткойн всеки месец

Съоснователят на Twitter Джак Дорси обяви, че неговата компания за финансови технологии Block планира да отделя 10% от брутната си печалба от Биткойн продукти за закупуване на BTC всеки месец.

03.05.2024 23:00 1 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.