НАЧАЛО Биткойн

Willy Woo: Bitcoin ще спадне рязко, после ще отиде до Луната

13.12.2018 13:29 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Willy Woo: Bitcoin ще спадне рязко, после ще отиде до Луната

Анализаторът Willy Woo, правилно прогнозира в края на май, че Bitcoin ще тества нива под $ 6,000, преди да се появят признаци на възстановяване на пазарите.

Тогава той не смяташе, че BTC ще държи ценовото ниво от 7,000 долара и каза следното:

Мисля, че ще стигнем до $ 5,500-5,700, не мога да видя как $ 7,000 ще издържат. Най-вероятно ще балансираме малко, след което ще се плъзнем. В дългосрочен план, гледам на юни като най-доброто предположение за това разиграване.

Woo също твърди, че не е много вероятно, ако въобще, да видим спад под $5,000:

Не е задължително да мисля, че ще паднем под 5000-те… сигурно е възможно, но не е нужно. Това не е повторение, не е Mt Gox и Willybot натискане на цената с фалшиви поръчки, ние не се детоксифицираме от измамен балон. Технически $ 5,000 е много силна подкрепа.

Willy Woo отново прогнозира, че Bitcoin вероятно ще продължи да спада поради флаш дъмп. Когато това стане, BTC ще направи луна точно както златото направи по време на финансовата криза от 2008 г. Г-н Woo направи този коментар чрез Twitter, когато заяви следното:

Интересно е да видим, че BTC ще направи луна. Мисля, че BTC ще направи флаш дъмп, а след това и луната, точно както със Златото в WFC 2008. Полет към безопасността: всичко останало се продава на щатския долар, след това се използва за отпускане на лостовите позиции, а след това убежища като Злато и BTC стават бичи.</s tron g>

Изображение от Yuri Shebalius/Shutterstock.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Биткойн Новини

Биткойн вече е стигнал дъното си, започва възстановяване – Артър Хейс

Съоснователят и бивш главен изпълнителен директор на крипто борсата BitMEX Артър Хейс смята, че неотдавнашният спад на Биткойн (BTC), е бил в рамките на очакванията и е представлявал просто необходима пазарна корекция.

03.05.2024 14:30 2 мин. четене

Ето кога е най-доброто време да забогатеете – Робърт Кийосаки

Робърт Кийосаки, известен с книгата си “Богат татко, беден татко”, наскоро сподели подхода си за преодоляване на продължаващите сътресения на Биткойн (BTC) пазара, като наблегна на възможностите за натрупване на богатство в условията на спад.

03.05.2024 14:00 1 мин. четене

Биткойн може да консолидира два месеца след халвинга – Bitfinex

Анализаторите от Bitfinex прогнозират потенциална фаза на консолидация за Биткойн с продължителност до два месеца след халвинга.

03.05.2024 11:30 1 мин. четене

Биткойн: Дойде ли времето за масови разпродажби през май?

Главният изпълнителен директор на Coin Bureau Ник Пукрин наскоро се задълбочи в добре познатия феномен „разпродажба през май“, разпространен на пазара на криптовалути.

03.05.2024 10:00 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.