НАЧАЛО Алткойни

KFC ще приема DASH като средство за плащане във Венецуела

08.12.2018 21:17 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
KFC ще приема DASH като средство за плащане във Венецуела

Плащанията първоначално ще бъдат приети в KFC в община Чакао на столицата на Венецуела, Каракас, преди да се разклонят на 24 други места в страната.

“Ресторантите на КFC във Венецуела ще започнат да приемат плащания в DASH следващата седмица, като по този начин създават още една възможност гражданите да използват дигитална валута.”

Алехандро Ехеверия, съосновател на Dash Help, Dash Merchant Venezuela и Dash Text, работи с KFC през последните три месеца, за да може да се осъществи това партньорството.

Ехеверия казва:

Наличието на световно признат бранд като KFC, който да приема плащанията с Dash във Венецуела, е огромно постижение за криптовалутите и по-нататъшното валидиране на продължаващата тенденция на приемане на Dash, не само от гледна точка на потребителите, но и от тази на търговците.

KFC се присъединява към все по-голям списък от други компании във Венецуела, които приемат Dash, включително Subway, Papa John и Traki – най-големият универсален магазин в страната.

https://twitter.com/StayDashy/status/1071086992186896384

Тъй като правителството продължава да преминава през икономическите сътресения, причинени от дългогодишната хиперинфлация, която е обезценила венецуелския боливар, криптовалутите продължават да се издигат на преден план в цялата страна. Сред тях Dash се е качил на върха. Всъщност, според DiscoverDash, вече има 2445 търговци, които приемат това крипто във Венецуела.

Ехеверия продължава:

Движението Dash се разпространява и расте във Венецуела. На първо място бяха камионите за храна и малките семейни фирми, които започнаха да приемат дигиталния актив за плащания, а сега привличаме по-утвърдени фирми.

https://t.me/joinchat/GVKUGRH2XQaG9Ww6oeui4Q

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Тези 4 проекта ще отключат токени на стойност над $2 милиарда този месец

Според данни на Token Unlocks през май ще бъдат пуснати значителни количества токени от различни крипто проекти, като водещи ще бъдат Aavo, Pyth Network, Memecoin и Starknet.

06.05.2024 9:30 2 мин. четене

Най-големият алткойн сезон се задава на хоризонта според крипто експерт

Скорошният скок на Биткойн (BTC) до рекордно високата стойност от $73,750, последван от спад до $57,000, постави основите на това, което мнозина в криптовалутната общност очакват като начало на алткойн сезона.

06.05.2024 8:30 2 мин. четене

Големите крипто инвеститори агресивно купуват тези 5 криптовалути

В последните операции на Binance няколко крипто китове значително разшириха притежанията си чрез придобиване на значителни количества PEPE, LINK, UNI, MKR и ENS токени.

06.05.2024 8:00 2 мин. четене

Криптовалутата Sui ще има своя “ChatGPT момент” според създателя на проекта

След една оживена година, белязана от стартирането на основната мрежа и значими партньорства с гиганти в индустрията като компанията майка на TikTok ByteDance и Google, Mysten Labs, компанията зад протокола от първи слой SUI, е оптимист за траекторията на блокчейн технологията.

06.05.2024 2:00 1 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.