Home

Може ли да се разчита на институционалните инвеститори за растежа на крипто?

06.12.2018 19:19 2мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Може ли да се разчита на институционалните инвеститори за растежа на крипто?

С навлизането на Bakkt в крипто индустрията става все по-равнодушно, а пазара на криптовалути непрекъснато се пълни с все повече институционални инвеститори.

Възприемани като добра новина за крипто пазара, институционалните инвеститори заемат местата си и сега се възприемат като следващите големи играчи, които искат да добутат криптовалутите до върха.

Но с нестабилността на крипто пазара, институционалните инвеститори са готови да се включат и да пренебрегнат съперничеството в пространството, както и непредсказуемото движение на цените. Могат ли търговците да разчитат на институционалните инвеститори като следващия голям етап за криптовалутите?

Докато една шепа потребители на крипто вярват, че индивидуалната адаптация е достатъчна за растежа и приемането на дигиталните активи, някои други са на идеята, че институционалните инвеститори ще създадат повече възможности за подпомагане на централизацията.

Какъвто и да е случаят, няма спор, че институционалните инвеститори ще създадат трафик в крипто пространството и ще дадат на криптовалутите тласъка, от който се нуждаят и по-важното е, че ще се създаде и регулаторна рамка. Това на свой ред ще насърчи по-голяма възможност за разглеждане и по-широкоразпространено адаптиране на криптовалутите по света.

Крипто борсовият гигант Poloniex, който е базиран в САЩ, също направи крачката към институционалните инвеститори. Борсата обяви чрез Twitter на официалната си страница, че сметките им ще бъдат пуснати на живо.

Наскоро също така бе съобщено, че Nasdaq се занимава с биткойн фючърси и са готови да се конкурират с Bakkt. Сега, Биткойн фючърсите са спорно развитие при криптовалутите с различни страни, които имат смесени реакции за бъдещите си ефекти върху най-големия крипто актив.

https://t.me/joinchat/GVKUGRH2XQaG9Ww6oeui4Q

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Други Новини

Камала Харис демонстрира силна подкрепа за криптовалутите

Вицепрезидентът Камала Харис, кандидат на Демократическата партия за предстоящите президентски избори през ноември, наскоро говори на събитие за набиране на средства на Уолстрийт, където за първи път засегна темата за крипто индустрията.

23.09.2024 6:00 1мин. четене Alexander Zdravkov

Създателят на Chainlink прогнозира трилиони инвестиции в TradFi

Сергей Назаров, създателят на Chainlink (LINK), прогнозира, че традиционните финанси (TradFi) скоро ще инвестират трилиони долари в крипто сектора, фокусиран върху реални активи (RWA).

22.09.2024 20:30 2мин. четене Kosta Gushterov

Кой от кандидатите за президент на САЩ печели подкрепата на Уолстрийт?

Дарителите от Уолстрийт, Силициевата долина и Холивуд изиграха ключова роля в подпомагането на усилията на вицепрезидента Камала Харис за набиране на средства през август, което даде на демократите финансово предимство пред Доналд Тръмп на прага на финалната фаза на изборите.

22.09.2024 17:00 1мин. четене Kosta Gushterov

БРИКС: Какво може да спре Турция от присъединяване към съюза?

Турският външен министър Хакан Фидан заяви в сряда, че Анкара проучва алтернативни глобални съюзи, като все още се стреми към членство в ЕС.

22.09.2024 14:01 1мин. четене Kosta Gushterov

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.