НАЧАЛО Други

OKEx пуска нов дериватен продукт

05.12.2018 16:56 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
OKEx пуска нов дериватен продукт

Базираният в Малта крипто обмен OKEx пусна нов деривативен продукт, наречен Perpetual Swap търговия.

Perpetual Swap е виртуален дериват, разработен от OKex, който позволява на потребителите да спекулират за посоката на цената на дигиталните активи. Неговият механизъм е сходен с този на фючърсен договор, но без изтичане и ежедневно уреждане. Всеки договор за суап има условна стойност от $ 100 в Биткойн.

Новият деривативен продукт позволява на потребителите да извършват непрекъснати суапове, фючърсни договори и спот търговия с марджин и ливъридж. Според обмена, търговията ще започне на 11-ти декември.

Търговията с договори позволява на потребителите да купуват и продават цифрови валути на предварително определени цени в определени часове в бъдеще, като дава възможност на инвеститорите и търговците да откриват както дългосрочни, така и краткосрочни позиции.

Директорът на OKEx Financial Market Леникс Лай каза следното:

…бихме искали да напомним на нашите потребители, че благодарение на същността на ливъридж, прилагането на стратегии за контрол на риска е жизено важно за търговията.

В края на ноември Huobi пусна собствен дериватен продукт – Huobi DM, който позволи на клиентите на платформата да се възползват от възходящи и низходящи движения при цените на криптовалутите.

По време на писане на статията, корейският крипто обмен е втори по големина, според данни от CoinMarketCap.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Други Новини

Фондовият пазар в Китай започва да се възстановява

Изглежда, че китайският фондов пазар се отърсва от репутацията си на „неинвестируем“, благодарение на икономическото съживяване и ралито, което може да има още много възможности за развитие.

06.05.2024 21:30 2 мин. четене

Топ 4 фактора, които могат да разтърсят финансовите пазари

Наскоро Capital Economics очерта серия от потенциални рискове, които биха могли бързо да влошат финансовите условия въпреки настоящата стабилност на пазара и икономиката.

06.05.2024 21:00 2 мин. четене

Крипто борсата Crypto.com разширява партньорството си с Формула 1

Crypto.com, водеща борса в сферата на дигиталните валути, се подготвя да засили рекламните си усилия в спортната сфера и по конкретно Формула 1, за да засили глобалната си разпознаваемост.

06.05.2024 20:30 1 мин. четене

Ето какво тежи най-много на икономиката на Китай

Най-новото тримесечно проучване на централната банка в Китай показва, че домакинствата продължават да изпитват затруднения поради отслабения пазар на труда, което води до сравнително ниски разходи за потребление, тъй като хората са склонни да дават приоритет на спестяванията.

06.05.2024 19:30 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.