НАЧАЛО Алткойни

Три криптовалути които да разгледате в този турбулентен период на пазара

30.11.2018 18:00 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Три криптовалути които да разгледате в този турбулентен период на пазара

Днес Биткойн се търгува малко над $4000, Етериум се продава около $115, а Litecoin - в диапазона $30-35.

 Очевидно е, че тези монети са намалели драстично и са паднали значително под върховете, които достигнаха в края на 2017 г. Сега е моментът, в който трябва да се решава – дали ще се инвестира в крипто с вярата, че предстои нов бум на пазара или трябва да се забрави крипто и да се присъединим към критиците.

Необходимо е обаче да знаете, че този период остава най-доброто време, за да се сдобиете с някои от криптовалутите, които нямахте шанс да купите, когато цените им летяха. В тази статия се представят три криптовалути, които са паднали достатъчно, за да дадат на инвеститорите още един шанс.

DASH

Как Dash успя да скочи до рекордната цена от $1541 все още е изненадващо. Криптовалутата не даде шанс на инвеститорите да разберат потенциала ѝ. Между септември 2014 г. и юли 2016 г. Dash се търгуваше между $2 и $11. Никой обаче не очакваше Dash да повиши стойността си с 1000%.

Резултат с изображение за dash crypto

Това увеличение на цените беше изненадващо за много инвеститори. Заслужава да се отбележи, че Dash има малко налично предлагане (87 милиона), поради което е много отзивчив към промяната на цените. В момента се търгува около $100. Dash е отлична покупка за всеки инвеститор, който все още вярва, че криптовалутите ще направят огромно завръщане.

Bitcoin Gold

Bitcoin gold е друг актив, който трябва да имате в портфолиото си. Тази криптовалута има налично количество от 17 милиона и регистрира $479 на 23-ти октомври 2017 г. като най-високата си стойност за всички времена.

Днес Bitcoin Gold се търгува на $19. Очевидно е, че това е най-подходящият момент да купите повече, а броят на този актив с този процент може да увеличи шанса ви да ударите джакпота в бума на пазара.

Ethereum Classic

Резултат с изображение за ethereum classic

Ethereum Classic се търгуваше на $45 на 14-ти януари 2018 г., но в момента се търгува на $4.9. Криптовалутата има налично количество от 106 милиона. На този пазарен оттенък, всички най-големи криптовалути регистрираха спад в кривата на цените. Ethereum Classic е казано, че предлага по-добри характеристики от Ethereum и може да го задмине в цената рано или късно.

https://t.me/joinchat/GVKUGRH2XQaG9Ww6oeui4Q

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Етериум кит мести токените си след невероятната печалба от 962,195%

LookOnChain съобщи за изненадващо събитие в екосистемата Етериум (ETH): портфейлът на участник в ICO-то се раздвижи след период на неактивност от близо девет години.

04.05.2024 6:30 2 мин. четене

3 събития през май 2024 година, в които може да се сдобиете с безплатни криптовалути

Аirdrop събитията играят неразделна роля в екосистемата на криптовалутите, като служат като инструменти за ангажиране на общността и награди.

04.05.2024 5:00 2 мин. четене

Shiba Inu: Печеливша стратегия за месец май

В постоянно променящата се криптосфера волатилността диктува съдбата на инвеститорите. Точно за това намирането на надеждна инвестиционна стратегия е от първостепенно значение.

04.05.2024 2:00 2 мин. четене

Dogecoin и един изненадващ алткойн надминаха Биткойн по тази метрика

През последните месеци се наблюдаваше значителен ръст както на Биткойн, така и на алткойните, като през март BTC достигна нов исторически връх (ATH).

04.05.2024 0:00 1 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.