НАЧАЛО Биткойн

Китайски милиардер твърди, че цената на Биткойн ще стигне 50 000$

25.11.2018 11:57 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Китайски милиардер твърди, че цената на Биткойн ще стигне 50 000$

Джао Донг, китайски Биткойн милиардер, наскоро направи прогнозата пред последователите си в Weibo.

Въпреки възможността цената на Биткойн да стигне по-ниски цени, той остава изключително възходящ по отношение на цената.


Думите на Джао Донг имат силно влияние в общността, тъй като той е един от най-важните търговци на извънборсовите пазари в страната. Понастоящем, милиардерът се нарежда на четвърто място по отношение на търговски обем на крипто в световен мащаб.

За основателя на Dfund, е важно да се убеди общността да купува е точно в мечи времена като сегашните. Джао е убеден, че сега е отлично време да се купува и държи Биткойн:

В бичи пазар, аз не убеждавам хората да купуват Биткойн, защото изглежда лесно да се правят бързи пари, но всъщност не е така. Сега започвам да говоря на хората за купуване на Биткойн. Тези, които правят камиони с пари, нямат краткосрочен спекулативен стремеж към инвестиране. Може би цената на Биткойн ще продължи да пада още по-ниско дори може да падне с до 50%. Но все пак си струва постоянно да купувате монети всеки път, когато достигне ново дъно. Може да видите доходност от 100 до 200 процента за 3 години.

Много известни образи от сферата вече направиха подобни прогнози за цената на Биткойн. Някои от тези бикове са Джон Макафи, Майк Новограц, Тим Дрейпър и Том Лий, които имат пълна увереност не само в цената, но и в масовото приемане на криптовалутите в близко бъдеще.

https://t.me/joinchat/GVKUGRH2XQaG9Ww6oeui4Q

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Биткойн Новини

Биткойн: Дойде ли времето за масови разпродажби през май?

Главният изпълнителен директор на Coin Bureau Ник Пукрин наскоро се задълбочи в добре познатия феномен „разпродажба през май“, разпространен на пазара на криптовалути.

03.05.2024 10:00 2 мин. четене

Нова прогноза за цената на Биткойн от топ анализатор

Биткойн (BTC) започна май със забележим спад, като падна под критичното ниво на подкрепа от $60,000 и се срина до $56,000, предизвиквайки опасения сред търговците относно по-нататъшни спадове на пазара.

03.05.2024 8:00 2 мин. четене

Все повече фондове ще се насочат към Биткойн според ръководител на BlackRock

По време на началната фаза на „крипто зимата“ канадските пенсионни фондове привлякоха вниманието в крипто средите заради своя предпазлив подход или значителни загуби, особено с колапса на компании като Celsius.

03.05.2024 7:30 1 мин. четене

Ето докъде ще спадне цената на Биткойн според икономиста Питър Шиф

Питър Шиф, известен с критичната си позиция относно Биткойн и застъпничеството за златото, предложи своята гледна точка за текущата траектория на BTC, прогнозирайки потенциален натиск надолу в близко бъдеще, с целева цена от $54,000.

03.05.2024 6:30 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.