Home

Антъни Помплиано има вяра в Биткойн и криптовалутите

24.11.2018 19:58 2мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Антъни Помплиано има вяра в Биткойн и криптовалутите

По време на интервю за CNN International, основателят на Morgan Creek Digital Assets ,Антъни Помплиано, се занимава с въпроса защо той и много други, предприемачи и ентусиасти продължават да са с бичи настроения, въпреки скорошният спад на Биткойн.

Наравно с Mastercard.

Ние имаме много дълбоко убеждение в дългосрочен план. И ако погледнете фундаменталните данни, 24-часовият обем на транзакциите в мрежата на Биткойн възлиза на около 4,6 милиарда долара, а пазарната капитализация е 74 милиарда долара. Това означава, че пазарната капитализация е 16 пъти повече от обема на транзакциите. Това е много подобно на Mastercard, които правят сделки на стойност около 11 милиарда долара и се оценяват на около 180 милиарда долара. Така че, от гледна точка на стойността, тя е наравно с Mastercard.

Помплиано твърди, че независимо от възрастта на Биткойн като платежно средство, с 10 години на сцената – в сравнение с Mastercard, създаден през 1966 г. – BTC бие акции, облигации, валути и стоки по отношение на представяне.

През следващите 10 години изследването му прогнозира, че представянето на акциите в публичния сектор ще бъде сравнително слабо в сравнение с това на криптовалутите.

По отношение на истинската стойност на актива, която според фундаментите е между $ 1,000 и $ 3,000, Помплиано каза следното:

Мисля, че всичко това се дължи на инвеститорите на дребно. В пространството преди 2018 г. има много малко институционални инвеститори. И ние сме склонни да мислим, че работата, извършена днес, ще постави основите на движенията на цените, които се развиват през следващите две до три години.



https://t.me/joinchat/GVKUGRH2XQaG9Ww6oeui4Q

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Биткойн Новини

Германското правителство изненада с последната си покупка на Биткойн

В последно време германското правителство е изключително активно в продажбите на притежаваните от тях Биткойн токени.

02.07.2024 20:08 1мин. четене

Биткойн ETF продължават положителната серия с 5-ти пореден ден на прилив на капитал

Базираните в Съединените щати спот Биткойн борсово търгувани фондове (ETF) отбелязаха значителен дневен приток от $129.45 милиона на 1 юли.

02.07.2024 17:00 1мин. четене

Биткойн майнинг гигантът Northern Data планира IPO в САЩ

Съобщава се, че германската компания за добив на Биткойн и облачни изчисления Northern Data AG се подготвя за първично публично предлагане (IPO) в САЩ, което потенциално може да оцени компанията до $16 милиарда.

02.07.2024 16:30 2мин. четене

Инвестиционните Етериум продукти с най-лошото представяне от всички криптовалути

CoinShares, мениджър на дигитални активи, отчете трета поредна седмица на отлив от институционални крипто продукти.

02.07.2024 15:30 2мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.