НАЧАЛО Биткойн

Genesis Trading CEO: $ 3,000 вероятно е дъното

24.11.2018 17:19 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Genesis Trading CEO: $ 3,000 вероятно е дъното

Главният изпълнителен директор на Genesis Trading, Майкъл Мор,о прогнозира, че Биткойн ще падне до около 3,000 долара.

Говорейки със CNBC, Moрo заяви, че не очаква нивото на подкрепа от 4,000 долара да се задържи много по-дълго, тъй като натиска за продаване от страна на инвеститорите, които са ликвидирали холдинга си преди 2017 г., ще продължи да бута цената надолу.

Но това не е краят за Биткойн.

Моро смята, че макар ситуацията със сигурност да не е в полза на трейдърите и случайните инвеститори, които искат да “бързат”, това не е неизвестна територия за флагманската криптовалута. Той отбеляза, че BTC е преживял 75 процента или повече корекции повече от веднъж по време на своята десетгодишна история. Скорошният 79 процентов спад на Биткойн от върха отпреди 11 месеца всъщност е най-малката от петте най-големи корекции досега.

По мнението на Моро, институционалните инвеститори, които гледат на валутата по този начин, няма да се притесняват прекалено много от това, как ще свърши 2018 г., защото те се интересуват повече от следващите три до пет години. Той също така отбеляза, че цената на добива от 6,000 долара за 1 BTC, която преди е била използвана, ще се понижи със спадането на хеш-рейта в мрежата на Биткойн. За тази цел, най-големите миньори са склонни да продължат да копаят на загуба, докато трудността не се промени.

По отношение на дъното за цената на Биткойн, той каза следното:

Това е наистина трудно. Има малко нива на съпротива и видяхме, че нивото от 4,000 се тества два пъти в последните няколко дни, но всъщност не мисля, че има твърде много в средата на 3,000-те, така че няма да намерите много, докато не ударите 3К.


Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Биткойн Новини

Нова прогноза за цената на Биткойн от топ анализатор

Биткойн (BTC) започна май със забележим спад, като падна под критичното ниво на подкрепа от $60,000 и се срина до $56,000, предизвиквайки опасения сред търговците относно по-нататъшни спадове на пазара.

03.05.2024 8:00 2 мин. четене

Все повече фондове ще се насочат към Биткойн според ръководител на BlackRock

По време на началната фаза на „крипто зимата“ канадските пенсионни фондове привлякоха вниманието в крипто средите заради своя предпазлив подход или значителни загуби, особено с колапса на компании като Celsius.

03.05.2024 7:30 1 мин. четене

Ето докъде ще спадне цената на Биткойн според икономиста Питър Шиф

Питър Шиф, известен с критичната си позиция относно Биткойн и застъпничеството за златото, предложи своята гледна точка за текущата траектория на BTC, прогнозирайки потенциален натиск надолу в близко бъдеще, с целева цена от $54,000.

03.05.2024 6:30 2 мин. четене

Колко от предлагането на Биткойн се държи от компании и държави?

Неотдавнашен доклад от VanEck, известна фирма за управление на инвестиции, разкри, че Биткойн на стойност около $175 милиарда в момента се държат в различни ETF, нации и публични и частни компании, които са инвестирали в BTC.

03.05.2024 6:00 1 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.