НАЧАЛО Биткойн

Ливански професор прави силно оптимистична прогноза за Биткойн

24.11.2018 9:54 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Ливански професор прави силно оптимистична прогноза за Биткойн

Ливанският професор и Биткойн икономист, д-р Сайфедиан Амус направи прогноза, че валутата ще трансформира икономиката.

Академикът също така написа книга по темата, озаглавена “Биткойн стандартът: Децентрализираната алтернатива на централното банкиране”.

Икономистът заяви още, че просперитетът не е бил същият от златния период на капитализма. Той също така твърди, че BTC ще ни върне към “старата, непроменена версия на капитализма”. Д-р Амус също така каза, че децентрализираната система на валутата е почти невъзможно да бъде контролирана от правителствата.

Той допълни:

Ако системата за икономически стимули на Биткойн продължава да работи и оцелява по начина, по който тя се е развила през последните десет години, няма значение какво мислят основните финансови институции – няма значение какво мисли който и да било – това ще бъде икономическата реалност, която принуждава хората да действат…

Професорът подчерта, че не търси да продаде Биткойн на масите или институциите, а просто изследва динамиката и технологията на валутата.

Оптимистичните прогнози на Амус идват в момент, когато сантиментът на пазара е доста скептичен, ако не направо песимистичен. Сривът на цените обезкуражи много инвеститори, трейдъри и копачи, но надеждата за промяна към по-добро от текущото състояние на пазара остават.

https://t.me/joinchat/GVKUGRH2XQaG9Ww6oeui4Q

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Биткойн Новини

Забранен ли е Биткойн (BTC) в Китай?

Скорошна публикация от Китай, страна, известна със строгите си регулации за Биткойн и криптовалути, привлече вниманието към правния статут на BTC.

07.05.2024 8:00 1 мин. четене

Поредният голям финансов мениджър се насочва към Биткойн ETF

Hightower, голяма фирма за управление на активи с AUM на обща стойност $130 милиарда, разкри инвестиция в спот Биткойн ETF, оценена на $68 милиона.

07.05.2024 7:30 2 мин. четене

Биткойн майнинг компаниите със значителни печалби

Последното покачване на цената на Биткойн предизвика по-голям отскок на крипто акциите, като компаниите за BTC майнинг отбелязаха значителни печалби.

07.05.2024 5:00 1 мин. четене

Ето колко трябва да струва Биткойн, за да са на печалба миньорите

През май печалбите от добив на Биткойн (BTC) отбелязаха значителен спад, тъй като започнаха да се проявяват последиците от четвъртото халвинг събитие на флагманската криптовалута.

06.05.2024 20:00 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.