НАЧАЛО Други

Крипто банката Silvergate ще проведе IPO за $ 50 милиона

22.11.2018 14:51 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Крипто банката Silvergate ще проведе IPO за $ 50 милиона

Калифорнийската финансова институция Silvergate Capital, компанията-майка на Silvergate Bank, се готви да стане публично дружество.

Първичното публично предлагане трябва да набере 50 милиона долара, според документи, подадени в Комисията за ценни книжа и борси в САЩ.

Банката е кандидатствала в Нюйоркската фондова борса под деноминацията “SI”. Компанията възнамерява да използва приходите си, за да финансира органичния си растеж и за общи корпоративни цели, включително изплащане на дългосрочен дълг, бъдещи придобивания и други инициативи за растеж.

Silvergate Bank е най-известна с отношението си към обмените на криптовалути и крипто компании. Те често биват отблъснати от традиционните институции във връзка с опасения за изпиране на пари и регулаторната несигурност, свързана с обслужването на такива предприятия.

През последните години банката е нараснала, като се е занимавала с клиенти като Paxos, Gemini и Kraken. След като подписа първия си подобен клиент през 2014 г., Digital Cur ren cy Group, компанията е генерирала приблизително 1,7 млрд. долара от сектора.

Компанията работи с около 483 утвърдени и нови потребители на цифрови валута към 30-ти септември. Фокусът на Silvergate се е отдалечил от този на традиционния заемодател в предоставянето на безлихвени депозити за бизнеси, работещи с цифрови валути.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Други Новини

БРИКС: Огромен ръст на чуждестранните инвестиции в една от страните членки

По данни на Централната банка преките инвестиции в Бразилия са нараснали до $9.591 милиарда, надхвърляйки прогнозираните $6.85 милиарда и отбелязвайки значително увеличение спрямо $7.3 милиарда, регистрирани през март 2023 г.

06.05.2024 11:00 1 мин. четене

Berkshire Hathaway на Уорън Бъфет продава $20 милиарда в акции на Apple

Имаше известен шум в събота, 4 май, когато наблюдателите на тримесечния отчет на Berkshire Hathaway забелязаха спад от 22% в стойността на акциите на Apple. Възникнаха спекулации: дали Уорън Бъфет изоставя най-голямата си инвестиция?

06.05.2024 10:30 2 мин. четене

Тези 4 проекта ще отключат токени на стойност над $2 милиарда този месец

Според данни на Token Unlocks през май ще бъдат пуснати значителни количества токени от различни крипто проекти, като водещи ще бъдат Aavo, Pyth Network, Memecoin и Starknet.

06.05.2024 9:30 2 мин. четене

Обединените арабски емирства с поредната голяма сделка за петрол

Съобщава се, че компания, свързана с управляващото семейство на Абу Даби, се е съгласила да отпусне заем от $12.9 милиарда на Южен Судан в замяна на петрол, отбелязвайки една от най-големите сделки за суров петрол, сключвани някога.

06.05.2024 9:00 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.