НАЧАЛО Други

OmiseGO пуска първия си Dapp

16.11.2018 19:18 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
OmiseGO пуска първия си Dapp

OmiseGO (OMG) официално стартира първото децентрализирано приложение (dApp) в мрежата си.

С пускането на новата игра “Plasma dog” на OMG Plasma testnet, OMG се придвижва с една стъпка по-близо до внедряването на лесни за ползване dApp-ове в мрежата.

Създаден от Hoard, група за разработване на крипто във видеоигри, Plasma Dog е традиционнa 2D платформa, подобна на класическите игри Super Mario Brothers. Plasma Dog бе обявен в края на миналата седмица (1-ви ноември 2018 г.), в края на конференцията Ethereum Devcon4 в Прага, Чехия. Играта е безплатна и можете да я изпробвате, като кликнете тук.

Plasma Dog използва общи термини от криптосферата като герои в играта. Враговете включват двойни разходи, дефектни детски вериги, невалидни блокове и дори несъгласие между възлите. Валутата по време на игра също е известна като UTXO – unspent transaction output, което е термин, използван за ресто от транзакция, което чака да бъде изразходвано. UTXO токенът, създаден за OMG, се предава в портфейла на потребителя, веднага щом бъде получен по време на игра.

Plasma Dog подчертава водещата цел на Hoard, която е да направи “проста видеоигра с истинска собственост”. Както определи Крис Робинсън, мениджър на общността на Hoard:

Истинската собственост е активирана, когато играчите имат пълен контрол над съдържанието на игрите си, включително техните аватари, XP и умения, елементи в играта, карти и други персонализации. Ако играчът има истинска собственост върху тези продукти, те са свободни да извършват всички видове търговия с тях – купуване, продаване, споделяне, отдаване под наем, търгуване и т.н. както на първичния, така и на вторичния пазар. Играчът би трябвало дори да има възможност да импортира вещите си от една игра в друга.


https://t.me/joinchat/GVKUGRH2XQaG9Ww6oeui4Q

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Други Новини

Рекордна печалба за Tether през първото тримесечие на годината

Tether Holdings, емитентът на доминиращата в света стабилна монета Tether (USDT), обяви безпрецедентна нетна печалба от $4.52 милиарда за първото тримесечие на 2024 г.

02.05.2024 18:30 2 мин. четене

Основателят на Synthetix стартира децентрализирана борса

Създателят на Synthetix Кейн Уоруик обяви предстоящото стартиране на нова децентрализирана борса (DEX). След няколко отлагания DEX, наречена Infinex, ще заработи на 13 май.

02.05.2024 17:00 1 мин. четене

Федералният резерв остави лихвените проценти непроменени

Решението на ФЕД да запази предпазливата си позиция на фона на опасенията за инфлацията дава отражение на продължаващата несигурност по отношение на икономическите перспективи.

02.05.2024 16:30 1 мин. четене

Цените на петрола спадат – каква е причината?

Петролът леко се възстанови след резкия спад в сряда, предизвикан от значителното увеличение на запасите от суров петрол в САЩ, което засили опасенията за отслабване на търсенето.

02.05.2024 14:00 1 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.