НАЧАЛО Други

Как добрата инвестиция в крипто може да се превърне в кошмар?

05.11.2018 23:21 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Как добрата инвестиция в крипто може да се превърне в кошмар?

Студент превърна инвестиция в крипто от $ 5,000 в $ 880,000, но сега казва, че търговията е "развалила" живота му, тъй като той е изправен пред $ 400 хиляди в крипто данъци.

Анонимен студент наскоро направи публикация в Reddit, за да поиска съвети за това какво да прави, предвид това, че е изправен пред масивна данъчна сметка вследствие на крипто търговия.

Според поста, студентът, който живее в Калифорния, сложил 5,000 долара в Coinbase миналата година, след като негов приятел каза, че инвестира в Ethereum 00.

След като направил няколко много добри сделки, крипто-търговецът в крайна сметка е превърнал инвестицията от $ 5k в $ 880 000 през декември 2017 г.

Големият спад на пазара на дигиталните валутни, хазарт и няколко лоши ICO-та в началото на 2018 г. успя да докара сегашната стойност на портфейла до $ 125k.

Студентът сега се притеснява, че неговият живот е свършил, защото е изправен пред приблизителна данъчна отговорност от около 400 хиляди долара.

В поста, студентът признава, че е пренебрегнал да отдели пари за данъци, защото “те наистина никога не преподават тези неща”.

Постът е придружен от връзка към 1099-K Coinbase съобщено през пролетта.

Според студента цялата дейност е била крипто-крипто сделки и никога не е обръщал към фиат и не е прехвърлял щатски долар в банковата си сметка от тези сделки.

Студентът поиска съвет от Reddit, защото не са платили никакви данъци и не са подали декларации за 2017 г. и работят на работа на непълно работно време за 12 долара на час в Barnes & Noble.

https://t.me/joinchat/GVKUGRH2XQaG9Ww6oeui4Q

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Други Новини

Прекалено снизходителна ли е присъдата на Чанпен Джао?

Тази седмица в крипто общността една от най-обсъжданите теми беше Чанпен Джао, някога главен изпълнителен директор на Binance.

02.05.2024 3:00 2 мин. четене

Икономиката на Тайван в подем и AI може да е причината

През първите месеци на 2024 г. икономическият пейзаж на Тайван отбеляза забележително съживяване, с поразителен темп на растеж от 6.51%, отбелязвайки най-значителния му подем от три години.

02.05.2024 2:00 2 мин. четене

Инфлацията трябва да спадне, за да може Федералния резерв на САЩ да намали лихвените проценти

Представителите на Федералния резерв предприеха по-предпазлива позиция по отношение на потенциалното намаляване на лихвените проценти през тази година след три последователни доклада за по-висока от очакваната инфлация.

01.05.2024 22:00 2 мин. четене

Крипто пазарът ще достигне $50 трилиона пазарна капитализация според експерт

Съоснователят и главен изпълнителен директор на Abra, Бил Бархидт предвижда през следващото десетилетие пазарната капитализация на дигиталните активи да достигне зашеметяващите $50 трилиона, което ще се дължи на един основен катализатор.

01.05.2024 20:30 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.