НАЧАЛО Други

Тим Дрейпър призна, че купува още Биткойн

31.10.2018 20:13 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Тим Дрейпър призна, че купува още Биткойн

Тим Дрейпър, казва, че купува още Биткойн по време на мечия пазар.

Виртуалните валути изпитват спад в цените от началото на годината, като в последните няколко дни спада се засили.

Инвеститора каза, че неговите планове за тези месеци е да инвестира повече в Биткойн. Той каза, че цената ще приближи $250,000 до 2022 година. Това вероятно е едно от най-оптимистичните предвиждания.

Криптовалутите са следващата голяма технологична тектонична промяна и правителствата трябва да преценят необходимостта от защита на инвеститорите с необходимостта да бъдат включени в тази потенциална икономическа сила, която е крипто.

В същото време той смята, че Биткойн ще има пазарна капитализация от 10 трилиона долара в рамките на следващите десет години. Общата пазарна капитализация на криптo ще бъде 100 трилиона долара, което означава, че Bitcoin ще има само 10% от пазара. Той също така сравнява виртуалните валути с фиатни пари, подчертавайки, че валути като долара губят стойност с течение на времето и че предпочита да държи виртуални валути, които са дефлационни валути.

Не се интересувам от държането на фиат – каза той. Той губи стойност с течение на времето.

Той също така показа подкрепа за блокчейн, технология имплементирана от много правителства и предприятия по цял ​​свят. Технологията е по-сигурна от настоящите банкови системи, които се използват за изпращане и получаване на плащания. За това, г-н Дрейпър каза, че с разрастването на мрежата, блокчейнът става по-силен и по-труден за атака.

JP Morgan и Bank of America, например, са две финансови институции, които решават да приемат разпределената счетоводна технология, за да подобрят услугите си. Същото се случи и със Сантандер Груп, която работи с технологията, предоставена от Ripple. Други банки като Banco Masventas в Аржентина използват Биткойн за изпращане и получаване на международни плащания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Други Новини

Проблеми за OpenAI в Европа заради фалшива информация

OpenAI, ръководена от Сам Олтман, е изправена пред правни предизвикателства в Европейския съюз, тъй като Европейският център за дигитални права (NOYB) подава жалба срещу централата за изкуствен интелект.

30.04.2024 14:30 2 мин. четене

Топ 3 дивидентни акции, които биха могли да се повишат с до 75% според Уолстрийт

Инвеститорите от всички сектори постоянно търсят надеждни високодоходни акции, които се отличават с устойчив ръст на дивидентите.

30.04.2024 13:30 3 мин. четене

Прогнози за цената на акциите на Google след блестящото първо тримесечие

Сундар Пичай, главен изпълнителен директор на Alphabet, подчерта дългогодишния ангажимент на компанията към изкуствения интелект (AI) по време на скорошния си разговор за печалбите.

30.04.2024 13:00 2 мин. четене

Мъже “крадат” от жените си в Пакистан – дигиталните валути може да са решението на проблема

По време на специална среща в Рияд министърът на финансите на Пакистан Мухаммад Аурангзеб изрази интереса на правителството да приеме дигитална валута.

30.04.2024 12:30 1 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.